Luceplan, Modular, Ilti LUCE și Dynalite – branduri Philips

Philips își actualizează constant portofoliul de produse pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților săi. Astfel companii de renume precum Luceplan (în portofoliul Philips din anul 2010), Modular (în portofoliul Philips din anul 2006), Ilti LUCE și Dynalite (în portofoliul Philips din anul 2009) au fost achiziționate și adăugate treptat în categoria brandurilor Philips.

Luceplan, Modular, Ilti LUCE și Dynalite – branduri Philips ce au ca scop promovarea celor mai moderne, eficiente și creative tehnici de iluminat.

 aaa

Luceplan

 

Luceplan, Philips - iluminat interior, design italian

Brandul Luceplan se concentrează pe crearea și producția de elemente de iluminat interior și exterior și are ca scop îmbunătățirea calității vieții. Una dintre prioritățile de vârf ale acestui brand este reducerea consumului de energie utilizând metode neconvenționale.

Portofoliul de produse Luceplan este unul vast, flexibilitatea acestuia derivând din utilizarea surselor de lumină interschimbabile. Evoluția tehnologiei LED a făcut accesibilă actualizarea produselor acestui brand, fără a altera însă, funcționalitatea și designul acestora.

Începând cu produsele clasice și până la cele mai recente creații ale designerilor Luceplan, toate produsele sunt marcate de performanță și design captivant, fără a neglija însă, respectul pentru mediul înconjurător și consumul redus de energie.

aaa

Modular Lighting Instruments

 

Modular, Philips, iluminat interior

Recunoscut pentru iluminatul arhitectural,  Modular Lighting Instruments, joacă un rol foarte important în iluminatul bazat pe design modular ce poate fi utilizat în aplicații precum iluminatul hotelurilor și magazinelor.

Brandul se diferențiază de ceilalți producători prin complexitatea și individualitatea produselor sale.

Aceste caracteristici sunt datorate unei echipe de ingineri care anticipează noile tendințe ale tehnologiei în iluminat.

Acest lucru permite dezvoltarea produselor Modular Lighting Instruments la un standard de calitate foarte ridicat.

aaa

Ilti LUCE

Ilti LUCE, iluminat interior, corpuri moderna de iluminat, PhilipsIlti LUCE este un brand care și-a concentrat activitatea pe cele mai noi tehnologii de iluminat cu scopul de a oferi cele mai bune și fiabile produse.

De-a lungul timpului Ilti LUCE a integrat în portofoliul său de produse, fibre optice care au dus la acoperirea unei game mai vaste a nevoilor clienților săi. Atenția constantă pentru cercetare și inovație a permis companiei italiene să realizeze proiecte din ce în ce mai ambițioase.

Recunoscută internațional ca LED Premium Brand, în segmentul corpurilor de iluminat profesional, Ilti LUCE își păstrează și astăzi aerul italian care l-a consacrat.

aaa

Dynalite

Luceplan, Modular, Ilti LUCE și Dynalite - branduri Philips, Dynalite, controller, sistem de iluminatDynalite este sistemul Philips de control al iluminatului ce poate fi utilizat în aplicațiile rezidențiale , birouri, magazine dar și pentru aplicațiile speciale precum stadioanele și spitalele.

Încercat și testat în peste 30,000 de proiecte, acest sistem a ajutat la implementarea unora dintre cele mai extinse rețele de control din lume. Aceeași tehnologie robustă poate fi utilizată în orice aplicație, la orice scală deoarece Dynalite este cel mai bun sistem de control al iluminatului din lume.

Avantajul principal al acestui sistem este independanța sa. Fiecare controller este autonom. Acest lucru înseamă un grad crescut al fiabilității, comparativ cu alte sisteme, care au încorporate procesoare centralizate, fapt ce poate duce la un eșec total al sistemului atunci când unul sau mai multe componente prezintă defecțiuni.

Utilizând o platformă comună, rețeaua Dynalite oferă flexibilitate completă pentru o ulterioară extindere și facilitează modificările post-instalare sau eventuale completări fără a fi nevoie de reconfigurarea întregului sistem.

 

Luceplan, Modular, Ilti LUCE și Dynalite – branduri Philips cu standarde înalte de calitate, potrivite pentru aplicațiile rezidențiale, acolo unde tehnologia de ultimă oră nu este doar un must-have ci și o necesitate. Pentru mai multe informații despre aceste branduri, vă invităm să vă adresați reprezentantului de vânzări alocat pentru regiunea dumneavoastră.