Optimizează și economisește cu Fegime și Philips!

Fegime și Philips aniversează în curând o sută de ani de la începerea parteneriatului lor, 100 de ani în care principalul lor scop a fost să revoluționeze iluminatul și tehnologia luminii prin cele mai recente inovații.

Sunt deja binecunoscute campaniile derulate periodic de Fegime și Philips în țările europene membre Fegime, dar anul acesta cei doi parteneri își propun să sărbătorească centenarul printr-o promoție menită să optimizeze iluminatul, să economisească energia și să vă premieze.

Noutățile campaniei Fegime și Philips din 2016

Anul acesta, alături de produsele și prețurile speciale oferite, Fegime și Philips pun la dispoziția clienților săi mai multe instrumente și resurse care să le ușureze și să le rasplatească efortul de alegere și respectiv de proiectare a sistemelor de iluminat pentru diverse aplicatii.

Fegime si Philips - Aplicatii

  • Prețuri promoționale la echipamente de iluminat cu LED – surse, corpuri de iluuminat și sisteme de control;
  • Oportunitatea de a câștiga pe loc cel mai nou spot cu LED de la Philips;
  • Instruire pentru utilizarea echipamentelor de iluminat cu LED;
  • Informații despre tuburile standard TL5;
  • Instrument TCO de calcul al câștigului în bani determinat de reducerea consumului de energie obținut prin înlocuirea sistemelor clasice de iluminat cu altele de tip LED.

Acest instrument vă ajută să alegeți cele mai eficiente produse și să îi oferiți beneficiarului o vedere de ansamblu asupra costurilor pe care urmează să le facă, dar și asupra economiei pe care o va obține pe durata de utilizare a produselor nou achiziționate. Astfel puteți alege cu ușurință cea mai bună alternativă pentru iluminarea unor spații cu diferite destinații: birouri, depozite de mici dimensiuni, garaje, zone industriale și coridoare, grupuri sanitare, sau puteți înlocui vechile soluții de iluminat cu unele eficiente și construite cu tehnologii moderne și prietenoase cu mediul înconjurător.

Vizitati paginile Fegime și Philips pentru a accesa resursele gratuite puse la dispoziție in această campanie.

 

Fegime și Philips te invită să economisești!

În perioada 1 mai 2016 – 31 august 2016, pentru achiziții mai mari de 1000 RON  de la un distribuitor Fegime veți câștiga automat cel mai nou produs Philips LEDspot.

BONUS! Dacă vă regăsiți printre primii participanți la această campanie, veți primi*  în plus o boxă Philips Wireless.

* în limita stocului disponibil

Condiții de participare la campania promoțională:CAMPAIGN

  • cumparați produse Philips incluse în broșura campaniei în valoare de minimum 1000 de Lei, oricând pe durata acestei campanii promoționale
  • promoția este valabilă doar pentru achizițiile de la distribuitorii Fegime a produselor incluse în campanie
  • premiile nu se pot schimba
  • pentru fiecare achiziție se acordă câte un LEDspot
  • primii participanți vor primi în plus un difuzor Philips Wireless

Descarca oferta

Pentru mai multe informații privind mecanismul campaniei consultați Regulamentul campaniei promotionale

 

Aplicații ale produselor participante la campanie

Fegime și Philips te invită să economisești!

Lumina naturală,  cea mai confortabilă, nu este niciodată constantă. În funcție de modul în care aceasta variază, starea emoțională, percepția și performanțele noastre profesionale se schimbă.

Sistemele de iluminat cu LED au aplicabilitate în mai multe aplicații datorită flexibilității temperaturii de culoare. Fie că avem nevoie de lumină rece sau de lumina naturală, LED-ul ne poate reda lumina de care avem nevoie.

Costul proiectului poate fi redus și prin reducerea timpului de montaj dar și a ușurinței de utilizare. Philips încearcă să producă noi corpuri și surse de iluminat care să permită instalare ușoară și utilizare simplă.

Întreaga listă de produse participante o puteți vedea în broșura campaniei disponibilă pe site-ul Philips. 

 

Fegime și Philips te invită să economisești!

Fegime și Philips te invită să economisești!