Showroom Power Electric – Timișoara

În luna octombrie 2018 Power Electric a inițiat dezvoltarea și consolidarea în piața din vestul României prin absorbția Rombal -Tim, o companie cu istoric în acest segment. Cu minim de efort al ambelor părți în privința înțelegerii procedurilor, mentalităților și rezultatelor dorite, concluzionăm că a fost un pas reușit de a extinde familia Power Electric.

Implementarea conceptului unic al Power Electric de prezentare a soluțiilor integrate de iluminat a fost demarată și la sediul din Timișoara, la începutul acestui an.

Printr-un mix decorativ de aplicații practice, scopul nostru este de a oferi vizitatorilor experiența transformării ideilor și dorințelor în posibilități tangibile.

Astfel, după aproape o mișcare completă de revoluție a Pământului, am reușit să facem și noi încă un pas revoluționar – acela de a vă asigura că oriunde este prezentă sigla Can&Power veți întâlni oameni profesioniști și zâmbitori, soluții fascinante și, nu în ultimul rând, un loc frumos (așa cum toate ar trebui să fie).

Tușa finală în acest demers o reprezintă conceptul de iluminat profesional generat de colegii noștri de la departamentul de proiecte al Power Electric, integrat în viziunea avangardistă elaborată de Arternity Studio.

Pasiunea colegilor implicați din Timișoara și suportul furnizorilor de încredere au rescris personalitatea existentă, rezultatul fiind peste așteptările noastre.

Experimentează virtual showroom-ul Power Electric din Timișoara.

Am descoperit că dragostea pentru frumos, inovație și Timișoara se poate manifesta în forme surprinzătoare.

Unul dintre colegii noştri a dorit să dea o notă aparte showroom-ului printr-o pictură murală în alb și negru pentru a evidenția un fragment din premierele acestei urbe.

Cea mai grea provocare a întregului proces de transformare a sediului secundar din Timișoara a fost alegerea echipamentelor de iluminat expuse. Am avut la dispoziție cele mai frumoase corpuri de iluminat, de la cei peste 80 de furnizori din întreaga lume pentru care Power Electric este distribuitor agreat.

Omogenitatea soluțiilor prezentate pentru a păstra unitatea conceptuală pe care dorim să o promovăm, ne-a forțat să includem în lista scurtă doar o mică parte a produselor pe care le avem in portofoliu.

Astfel, pentru versiunea finală am decis să utilizăm echipamente de la Zumtobel, Reggiani, Thorn, Artemide, Luce Plan, Gewiss şi Schneider.

Puteți programa o vizită la sediul secundar din Timișoara aflat pe Calea Stan Vidrighin, Nr.12, apelând numărul 0256 292 058, de luni până vineri între orele 08:00 și 16:00.

Luați legătura cu Can&Power