3D Printed Lighting de la Philips

Power Electric vă prezintă noile corpuri de iluminat de la Philips, obtinute prin imprimare 3D.

Prin utilizarea instrumentelor online puse la dispozitie de Philips. extrem de simple, veți putea crea propriile corpuri de iluminat imprimate 3D. Au fost create deja mai multe serii de spoturi, proiectoare și lustre imprimate pentru dvs. Alegeți dintr-o gamă largă de combinații cromatice, opțiuni de transparență și texturi pentru a obține un design unic și inedit.

TT Series GreenSpace PerfectFit – Creați-vă propriile spoturi PerfectFit

Corpurile de iluminat Philips obținute prin imprimare 3D sunt soluția perfectă, rapidă și simplă pentru renovare. Fiind instalate fără sudură sau lipire, spoturile Philips obținute prin imprimare 3D vă vor scuti de multe probleme și cheltuieli încă de la început.

Nu veți pierde timpul căutând prin cataloage spoturi și inele halo, ci doar configurați spotul ideal în funcție de diametrul existent. Instalarea este mai rapidă, potrivirea este perfectă și nu sunt necesare componente suplimentare pentru a compensa spațiul dintre produs și decupajul din tavan. Produsul finit este ideal, deoarece corpul de iluminat este perfect integrat în plafonul existent, fără cadru dublu sau diferență de culoare.

 

Șase pași pentru o renovare rapidă și ușoară

    1. Măsurați decupajul din tavan.
    2. Configurați unitatea în 30 de secunde: https://www.tailored.lighting.philips.com/ro/Series.aspx
    3. Când sunteți gata, apăsați butonul „Trimite o cerere” din coșul dvs
    4. Philips imprima corpurile de iluminat
    5. Se livreaza comanda
    6. Le instalati in 2 minute

Design personalizat

Aceste corpuri de iluminat pot fi proiectate pentru a se integra în orice ambianță vă doriți. Aveti la dispoziție combinații infinite de forme și opțiuni de iluminat. Designul funcțional și decorativ se potrivește de minune cu efectul pe care vi-l doriți. Modelele pot fi ușor înnoite sau înlocuite, pentru ca spațiul dvs. să rămână mereu ultra-modern și captivant.

 

 

Fără cataloage

Fie că aveți nevoie de spoturi într-o anumită dimensiune sau de reflectoare într-o anumită culoare,  noile corpuri de iluminat printate 3D va pun la dispoziție combinații infinite de forme și opțiuni de iluminat. Designul funcțional și decorativ se potrivește de minune cu efectul pe care vi-l doriți. Configuratorul online are o interfață prietenoasă și intuitivă, astfel că veți putea încerca fiecare combinație și să obțineți modelul preferat.

Ducem personalizarea la nivelul următor

Pentru usurarea procesului de proiectare, au fost create mai multe serii de spoturi, proiectoare și lustre în diferite forme, materiale, culori și texturi. Dar puteți duce personalizarea la nivelul următor prin ajustarea oricăruia dintre modelele actuale pentru a fi conform cu nevoile dvs specifice. În doar câteva săptămâni, puteți avea un design cu adevărat personalizat.

Vă invităm să luați legătura cu unul dintre consultanții noștri pentru mai multe detalii.

 

 

Luați legătura cu Can&Power