Echipa POWER ELECTRIC este formată din specialiști în cele mai noi tehnologii din domeniu. Informați asupra ultimelor tendinţe în iluminat, proiectanții noștri pot oferi cele mai eficiente și inovative soluții de iluminat clienților companiei, printr-o gamă de servicii de specialitate.

Obiectivul proiectării luminotehnice este obținerea unui nivel de iluminare a unui spațiu suficient pentru activitățile specifice acestuia, luând în considerare factori precum costurile inițiale și de exploatare, aspectul și eficiența energetică.

Pentru unele spații (cum ar fi săli de operații sau arene sportive) cel mai important aspect este furnizarea unui nivel suficient de iluminare pentru activitatea specifică spațiului. Pentru anumite clădiri (depozite sau clădiri de birouri) sunt mai importante economiile care pot fi făcute prin eficientizarea energetică a sistemelor de iluminat. În alte proiecte (teatre, muzee sau magazine) este importantă punerea în valoare a spațiului și a obiectelor și crearea unui impact emoțional prin sistemul de iluminat arhitectural folosit.

proiectare - knx - automatizari - dialuxÎn portofoliul nostru puteți găsi soluții pentru infrastructura electrică din sectoarele rezidențial, industrial și comercial de la producători internaționali consacrați.

Vă oferim soluții electrice pentru locuințe confortabile, practice și sigure cu ajutorul cărora vă puteți personaliza proiectul în funcție de activitățile zilnice și preferințele în materie de confort, comunicare și securitate. Gamele noastre de produse sunt perfect adaptabile cerințelor specifice punctelor de lucru, clădirilor de birouri creând astfel spații cu o atmosferă profesională. Aceste aspecte garantează flexibilitate pentru creșterea performanțelor spațiilor din interiorul clădirilor.

Servicii de proiectare luminotehnică

Proiectarea luminotehnică este o ramură a arhitecturii care se axează pe iluminarea clădirilor, a arenelor sportive, a spaţiilor publice, a spațiilor comerciale, a străzilor și autostrăzilor sau a altor spații. Obiectivul proiectării luminotehnice este obţinerea unui nivel de iluminare a...

Citeşte mai mult

Proiectarea KNX – sistem inteligent de automatizare

Echipa noastră vă pune la dispoziție atât sistemul inteligent de management al clădirilor cât și o soluție necesară pentru proiectarea sistemelor KNX. Acesta vă oferă mai mult confort și mai multă siguranţă, în timp ce pe termen lung energia este semnificativ redusă....

Citeşte mai mult