Campania Alege Lumina Potrivită Philips LED

Este binecunoscut angajamentul asumat al companiei Philips de a promova cele mai noi și eficiente tehnologii în iluminat, și în special tehnologia LED. Astfel, Philips și POWER ELECTRIC derulează o nouă campanie promoțională ”Alege Lumina Potrivită Philips LED” în beneficiul companiilor care achiziționează și expun sursele LED cumpărate în spațiile lor de vânzare, în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015.

De ce să alegi becurile Philips LED?

Becurile cu LED de la Philips combină o lumină albă, caldă, minunată cu o durată de viaţă excepţională. Acestea oferă economii semnificative imediate, îmbunătăţind atmosfera din casa ta. Prin înlocuirea becurilor tradiţionale cu alternativa cu LED Philips, beneficiaţi de economii de energie semnificative şi imediate, contribuind în acelaşi timp la un mediu înconjurător durabil.

Nu este nevoie să aştepti: Becurile cu LED Philips îşi dovedesc adevăratul nivel de luminozitate imediat după aprindere.  Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

Mecanismul campaniei promoționale Alege Lumina Potrivită Philips LED

Cumpără surse de iluminat Philips LED în valoare de 2500 de lei fără TVA, pe o singură factură, de la POWER ELECTRIC în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015 și primești automat un stand personalizat Philips LED.PDV2

Expune standul primit în magazinul tău și vei primi automat de la un reprezentant Philips un telefon Philips S398. Poți câștiga un singur premiu pentru fiecare punct de vânzare pentru sursele de iluminat cu LED Philips achizitionate de la POWER ELECTRIC.

AAAs398_650[1]_122314112123

AAA

Pentru a intra in posesia formularului de înscriere în campania Alege Lumina Potrivită Philips LED , contactați reprezentatul de vânzări Power Electric alocat contului dumneavoastră!

Pliantul informativ al acestei campanii este disponibil aici : Campanie Philips LED

Regulamentul acestei campanii este disponibil pe site-ul www.energiepeviata.ro