Artemide – o colecție emblematică pentru designul italian

Corpurile de iluminat Artemide ocupă un loc unic în portofoliul de produse Power Electric. Designul deosebit, calitatea materialelor folosite și atenția pentru relația dintre om, lumină și mediu sunt detaliile care ridică iluminatul la rang de artă.

Corpurile Cata TIR – calitate și precizie

Gama Cata TIR reprezintă expresia inovației și a calității superioare definită prin precizia controlului luminii și a materialelor de calitate superioară.

Artemide pune în lumină lucrările expuse la noul Luvru din Abu Dhabi

 

Reflecțiile asupra relației dintre lumină și arhitectură pe care arhitectul Jean Nouvel și Artemide le pun în scenă de ceva vreme au găsit un câmp de experimentare, care a condus la dezvoltarea unei noi versiuni a reflectoarelor Cata proiectate de Carlotta de Bevilacqua.

Gama Logico soffitto

Corpurile de iluminat din gama Logico soffitto sunt adevărate opere de artă, care pot da personalitate oricărui tip de spațiu.

Corpurile de iluminat Skydro

Sistemele de iluminat Skydro, cu o forma inspirată din natură și posibilități multiple de personalizare, au un efect spectaculos, atât în încăperi sofisticate, cât și în birouri sau magazine de lux.

Cum puteți achiziționa corpurile de iluminat Artemide?

Aici puteți să consultați Oferta CAN&POWERDacă doriţi să realizaţi un proiect personalizat cu produsele Artemide, proiectanţii și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.