ARTEMIDE: „Life will be better with the right light”

Artemide Group, unul dintre cei mai mari producători de corpuri de iluminat custom-made, a luat naștere în anii 60 în apropiere de Milano, în localitatea Pregnana Milanese. Power Electric a decis să dezvolte parteneriatul cu această companie cu tradiție în designul și realizarea unor obiecte de iluminat futuriste și inovative, și astfel să pună la dispoziția clienților din România corpuri de iluminat cu o puternică personalitate, menite să îi facă pe utilizatori să vadă lumina cu alți ochi.

Artemide  și-a propus întotdeauna să obțină eficiență maximă din dezvoltarea sistemelor de iluminat, menținând însă constantă tendința ascendentă a îmbunătățirii calității vieții oamenilor prin protejarea mediului înconjurător. Acest lucru a fost și este posibil datorită supravegherii constante atât a procesului de design cât și a celui de producție. Produsele sunt concepute prin intermediul celor mai noi tehnologii și inovații LED, iar rolul cel mai important în realizarea acestora este deținut de designer. Creativitatea acestuia este esențială în acoperirea nevoilor utilizatorului final.

Proiecte Artemide

Soluțiile de iluminat Artemide sunt asociate cu branduri internaționale de renume, iar această asociere a adus beneficiarilor un plus de personalitate și eleganță, precum și nota de distincție și rafinament pe care și-o doreau. Cu un domeniu larg de aplicare, soluțiile Artemide creează o ambianță unică atât in interior cât și outdoor.

NH Collection President, Milano, Italia

Artemide NH Collection President

Produsul central este Chlorophilia, o noua creație Ross Lovegrove, cu o abordare personală a formelor organice și fluide. Cu un efect dramatic, corpul de iluminat dezvăluie un contrast de umbre delicate care se proiectează pe tavan. Corpul central LED emite lumina care este apoi filtrată și refractată prin 3 suprafețe clare, cu formă ce sugerează un decor natural.

Marionnaud – Paris, Franța 

Artemide MArionnaud

Produsul utilizat pentru acest proiect este Botanic Rain. Acesta a fost creat de Ross Lovegrove si este realizat dintr-o multitudine de cristale realizate dintr-un polymer. Acestea sunt suspendate de un profil de aluminiu dând senzația unor picături de apă căzute pe frunzele unei plante. Disponibil în două variante de culoare, atât alb cât și gri acest corp de iluminat crează o ambianță spectaculoasă acolo unde este poziționat.

Aldo Shoes – New York, USA

ARTEMIDE, ALDOSHOES, KAO SUSPENSION

Produsul utilizat pentru acest proiect este Kao Suspension, o creație a designerului francez Bruno Houssin. Produsul este o alăturare de mai multe structuri luminoase ce conțin neoane fluorescente de 24W și 54w potrivite pentru holuri, coridoare, recepții sau săli de ședință. Structurile sunt confecționate din aluminiu, iar fiecare secțiune pătrată are o dimensiune de aproximativ 40x40mm.

Produse Artemide

Empatia

Acest produs este rezultatul asocierii dintre învelișul din sticlă, modelat prin intermediul vechiului proces al sticlarilor din Veneția, și tehnologia LED. Principalele caracteristici ale acestui produs sunt transparența și opacitatea materialelor utilizate pentru a obține o sticlă capabilă să transmită lumina clară fără a pierde din proprietățile acesteia.

ARTEMIDE, EMPATIA, STICLA DE VENETIA, LED

 

 

Cosmic Leaf

Celebrul designer Ross Legrove a adăugat în anul 2009 portofoliului său, expus în cele mai prestigioase muzee ale lumii, un corp de iluminat cu totul special. Cosmic Leaf este o creație ce îmbină rezistența structurii din oțel cu transparența methacrylului, dând naștere astfel unei creații ce pare să aparțină altei lumi.

ARTEMIDE, COSMIC LEAF, LED

Mercury

Disponibil atât în varianta suspendată cât și aplicată, acest corp de iluminat este alegerea ideală pentru a pune în evidență obiecte aflate în proximitatea sa. Utilizarea energiei electrice pentru acest produs poate fi opțională, deoarece design-ul său complex și unic îl încadrează în categoria obiectelor de artă.

ARTEMIDE, MERCURY SUSPENDED, MERCURY CEILING

 

Fukurou

Celebrul designer japonez Issey Miyake a ales să creeze în anul 2010 un produs de iluminat prin intermediul unui program 3D geometric foarte ingenios. Produsul este confecționat din material textil reciclat și poate fi pliat, lucru ce permite transportul foarte ușor și sigur al acestuia. Forma sa fără cusur, deși este solidă nu este susținută printr-o structură.

ARTEMIDE,FUKUROU, ISEY MIAKE

 aaaaa

Pentru că ne dorim ca portofoliul nostru să fie unul cât mai actual, venim în întâmpinarea clienților noștri cu produsele acestui brand consacrat pentru design-ul și exclusivitatea sa.

În showroom-ul nostru din Str. Preciziei Nr. 32, București pot fi admirate câteva dintre aceste corpuri de iluminat integrate perfect în spațiul special destinat prezentării acestor produse. Întregul portofoliu de produse Artemide Group poate fi vizualizat pe site-ul partenerului nostru: www.artemide.com.