La Power Electric au început reducerile de Black Friday

 Între 20 și 24 noiembrie 2017, beneficiați de reduceri la sute de produse, de până la 50% din prețul de listă, GARANTAT!
Portofoliul Power Electric cuprinde peste 10.000 de produse  de la 70 de producători, iar astăzi avem 3.300 de articole în stoc! Echipa de logistică este pregătită, tot ce aveți de făcut este să consultați Oferta CAN&POWER. Selectați produsele dorite și transmiteți solicitarea dumneavoastră către Reprezentantul de Vânzări dedicat sau la adresa vanzari@canpower.ro.

 Iată și câteva dintre recomandările noastre de produse pe care le puteți găsi la un preț avantajos:

Tolomeo Micro Gold de la Artemide este o lampă de birou realizată în totalitate din aluminiu și proiectată de arhitecții Michele De Lucchi și Giancarlo Fassina.

Sistemul de iluminat Philips BDP001 ECO50/830 II reprezintă o soluție eficientă pentru diverse aplicații de iluminat exterior.

Black Friday

Corpurile de iluminat Led Philips RC065B LED32S/840 asigură un nivel optim de iluminat profesional pentru birouri.

Black Friday

Furnizăm o gamă variată de aparataj pentru locuințe, cu un design deosebit și calitate superioară marca GEWISS.

Black Friday

Soluțiile de iluminat Modular pot reprezenta alegerea ideală pentru amenajarea unui spațiu modern.

Black Friday

 

Vă invităm să consultați pagina de prezentare produse dedicate unei game largi de aplicații, de la iluminat rezidențial, la cel comercial sau industrial.

Pentru informații suplimentare, reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 06.