Casa inteligentă, o experiență unică

Sistemul domotic CHORUS de la GEWISS este soluția ideală de configurare pentru casa inteligentă: beneficiați de tot confortul pe care tehnologia de astăzi îl poate oferi.

CHORUS îmbină perfect inovațiile tehnice cu inconfundabilul stil al designului Italian. Permite gestionarea inteligentă a casei, datorită automatizării tuturor funcțiilor principale : control climat, iluminat, mișcarea jaluzelelor, alarma anti-efracție, sistem supraveghere video.

Ușor de utilizat, acesta oferă un control al locuinței prin diverse variante de butoane și panouri de control, cât și de la distanță, cu ajutorul aplicației HAPPY HOME pentru tabletă sau smartphone.

 

Confort

Vă puteți crea scenarii personalizate, care sa țină cont de destinația fiecărei încăperi. De exemplu, camera de dormit a copiilor poate fi încălzită cu câteva grade mai mult decât restul locuinței.

Siguranță

Atunci când plecați în călătorii, puteți programa un scenariu care sa vă simuleze prezența și astfel să reduceți riscul intrărilor prin efracție. Mai mult, SISTEMUL DE ALARMA ANTI-EFRACȚIE – atât perimetral cât și volumetric – previne accesul neautorizat. Pentru a vă simți în siguranță în timpul nopții, puteți opta pentru activarea selectivă în anumite zone ale casei.

De asemenea, cu RESTART casa este mereu alimentată cu energie electrică, atunci când nu sunteți acasă. Frigiderul și congelatorul nu se dezgheață niciodată si alarma anti-efracție este întotdeauna activă.

Consum redus

P-COMFORT monitorizează consumul de energie electrica și vă informează când vă apropiați de limita permisă. Cu senzorul de la fereastră, aerul cald se oprește în momentul în care fereastra este deschisă, pentru a economisi energia.

configurator

Personalizare

Vă putem ajuta să vă configurați sistemul potrivit, în funcție de spațiul și cerințele dumneavoastră.

 

 

 

chorus_wireles

Flexibilitate

Soluțiile prin radio-frecvență permit instalarea unui sistem de comandă fără a efectua lucrări de zidărie.

 

 

cityvision

Comunicare

Pentru un plus de confort si siguranță, puteți include in configurarea sistemului dumneavoastră de casa inteligentă și echipamente de interfonie cu unul sau mai multe posturi de comandă.

 

 

Totul într-un singur loc!

Power Electric vă oferă echipamentele necesare și servicii de proiectare, punere în funcțiune și mentenanță a sistemului domotic CHORUS de la GEWISS pentru casa inteligentă.

Pentru informații sau comenzi, reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.