CÂȘTIGĂ ÎMPREUNĂ CU FEGIME ȘI LEDVANCE

 

În perioada 09 octombrie 2023 – 30 noiembrie 2023, Fegime și Ledvance organizează campania promoțională ”Câștigă împreună cu FEGIME și LEDVANCE!”.

Această campanie, destinată specialiștilor din domeniul iluminatuluil (instalatori, proiectanți, arhitecți, constructori etc.) se desfășoară după cum urmează:

MECANISMUL PROMOȚIONAL

ACHIZIȚIONAȚI PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIA PROMOȚIONALĂ

Achiziționați sisteme de iluminat produse de LEDVANCE de la unul dintre membrii grupului Fegime, în perioada campaniei promoționale.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ PE PLATFORMA FEGIME

Pentru a putea participa la campanie, înregistrați-vă pe platforma grupului Fegime, în perioada cuprinsă între 09 octombrie și 30 noiembrie 2023 (dacă aveți deja cont pe platformă, înregistrarea nu mai este necesară).

 

CÂȘTIGAȚI PUNCTE-PREMIU

Dacă achiziționați de la membrii grupului Fegime produse LEDVANCE a căror valoare cumulată pe perioada campaniei este de minim 1,500 lei fără TVA, puteți câștiga PUNCTE-PREMIU pe platformă*, care vor putea fi preschimbate în produse sau vouchere.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

Pentru detalii referitoare la campania promoțională ”Câștigă împreună cu FEGIME și LEDVANCE”, accesați Regulamentul aici:

REGULAMENTUL CAMPANIEI