Cheia succesului cu Philips și Fegime!

În perioada 1 octombrie 2018 – 30 noiembrie 2018, Philips și Fegime organizează campania promoțională Cheia Succesului cu Philips și Fegime!, destinată promovării iluminatului cu LED în spațiile profesionale (birouri, industrie, spații depozitare, parcări etc.).

Această campanie, destinată specialiștilor din domeniul iluminatului (instalatori, proiectanți, distribuitori de echipamente electrice) se desfășoară după cum urmează:

ACHIZIȚIONAȚI PRODUSELE PARTICIPANTE LA PROMOȚIE

La această campanie promoțională participă următoarele game de produse Philips:

 Corpurile de iluminat CoreLine

 Corpurile de iluminat Ledinaire

 Sursele LED din gama LED Tubes

 Corpuri de iluminat Malaga LED

Accesează broșura ,, Cheia Succesului cu Philips și Fegime”

Cheia succesului

CÂȘTIGAȚI PREMII INSTANT CU ,,CHEIA SUCCESULUI”

Pentru achizițiile de peste 1,000 lei fără TVA (per factură sau bon fiscal) din produsele participante la campanie veți câștiga pe loc un set de 4 becuri LED Philips*.
Dacă valoarea produselor participante la campanie de pe o factură sau bon fiscal este multiplu de 1,000 lei, numărul de premii acordate este egal cu multiplul de 1,000. De exemplu, dacă pe factură sau bonul fiscal sunt produse participante la campanie în valoare de 3,500 lei fără TVA, veți câștiga 3 seturi de câte 4 becuri LED).

*) Premiile se acordă în limita stocului disponibil în punctele de vânzare

ACUMULAȚI PUNCTE-PREMIU

Înregistrați-vă pe platforma de marketing pusă la dispoziție de Organizator, prin intermediul companiei membră a grupului Fegime de la care ați achiziționat produsele (Consolight, Levirom sau Power Electric);

La finalul campaniei, dacă achiziția produselor din campanie depășește 1,500 lei fără TVA, veți primi puncte-premiu în valoare de 4% din valoarea totală a achizițiilor produselor din campanie, pe durata campaniei;

Cu punctele premiu poți achiziționa produse sau vouchere de pe https://fegime.rewardiful.com

Accesează regulamentul campaniei promoționale  ,,Cheia Succesului”

Intră acum pe e-Shop Power Electric și alege dintr-o gamă variată de prize și întrerupătoare modulare!