CIMCO – Gama completă de instrumente profesionale

CIMCO este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori pentru comercianții tradiționali, companie înființată in 1827 in Germania.

Administrată acum de a șasea generație, compania a rămas întotdeauna fidelă filozofiei sale de a produce instrumente care să îndeplinească cele mai înalte cerințe posibile ale profesioniștilor. Acest lucru necesită utilizarea celor mai bune materiale posibile, manopera profesională și controlul calității, precum și adaptarea continuă la nevoile individuale ale clienților și noile provocări tehnologice. Acest lucru a permis companiei să se dezvolte cu succes de la o fabrică de clești, cândva activă la nivel regional, la un producător și distribuitor recunoscut internațional de unelte manuale de înaltă calitate.

Siguranță testată

Power Electric își pune încrederea în instrumentele de calitate germană de la CIMCO. Pe siguranța sculelor CIMCO vă puteți baza în orice moment. De exemplu, toate sculele izolate sunt testate individual într-o baie de apă la 10.000 de volți conform directivelor în vigoare. CIMCO a automatizat complet acest proces de testare prin implementarea unui robot industrial, probabil singurul producător care a făcut acest lucru la nivel mondial.

Inovații permanente

Optimizarea și extinderea constantă a gamei de produse cu inovații utile este o caracteristică permanentă a strategiei companiei CIMCO. Prin urmare, este întotdeauna cu un pas înaintea cerințelor în schimbare ale pieței.

Protecție

În diferite medii de lucru, puteți fi expus la riscuri diverse pentru sănătate și siguranță, care pot varia de la minore la potențial fatale. Pentru propria protecție personală, trebuie să purtați întotdeauna echipamentul adecvat pentru situația respectivă și să folosiți instrumentele potrivite. Aici, sculele CIMCO cu mânere cu izolație bicoloră din plastic asigură o siguranță optimă. Dacă stratul izolator exterior roșu este deteriorat, stratul portocaliu de dedesubt indică faptul că protecția împotriva posibilelor pericole nu mai este garantată 100%. Cu ajutorul unor roboți special proiectați, instrumentele de siguranță CIMCO sunt testate pentru rezistența la tensiune, pentru a asigura o calitate constantă.

 

 

 

Click aici pentru vizualizarea produselor pe site-ul nostru: www.canpower.ro/?s=cimco

Dacă nu știi ce să alegi, specialiștii noștri îți stau la dispoziție!

 

 

Luați legătura cu Can&Power