Corpurile LED Philips Ledinaire – alegerea profesioniștilor

Acum vă puteți upgrada iluminatul convențional cu un sistem bazat pe tehnlogia LED, cu un buget acceptabil. Corpurile LED Philips Ledinaire vă oferă iluminare accesibilă, fiabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Noua gamă Philips Ledinaire oferă o selecție de LED-uri populare care sunt eficiente energetic și fiabile, la un preț pe care vi-l puteți permite. Păstrând prețurile competitive și soluții personalizate pentru aplicațiile cele mai solicitate, aceste corpuri de iluminat vin cu garanția de calitate Philips.

Corpurile LED Philips Ledinaire – calitate la un preț accesibil

Gama Philips Ledinaire include o selecţie de corpuri de iluminat cu LED care sunt eficiente energetic şi fiabile, la un preţ competitiv. Cuprinde produse de bază pentru uz profesional special concepute pentru a acoperi cerințe variate, de la panouri aparente sau încastrate la spoturi sau corpuri de iluminat tip bagheta etanșe la apă. Cu design robust, ușor de instalat și întreținut, aceste corpuri de iluminat sunt ideale pentru parcări auto acoperite sau spații de depozitare.

Mecanismul campaniei promoționale

Cumpără corpuri de iluminat Philips Ledinaire  participante şi câştigă unul din premiile campaniei, în funcţie de valorile acumulate în perioada promoţiei: un telefon Samsung Galaxy S7 Edge, un laptop DELL Inspiron 3552, vouchere cadou eMag și multe alte premii.
Catalog Philips Ledinaire

 

Modalitatea de înscriere

Pasul 1

Alege premiul.

Corpurile LED Philips Ledinaire

 

Pasul 2

Completează formularul de înscriere cu toate datele solicitate.

Formular inscriere

 

Pasul 3

Trimite formularul de înscriere împreună cu copiile facturilor fiscale conform regulamentuluila adresa menționată în formular.

Pentru a comanda produse Philips Ledinaire intră acum pe e-shop Power Electric.

Pentru mai multe informații legate de produsele Philips vizita și www.lighting.philips.ro

Regulamentul campaniei îl poți descarca de aici.

Niciun participant nu va putea obţine mai mult de 4 (patru) premii, câte unul din fiecare categorie, indiferent de valoarea cumulată a achiziţiilor în perioada de derulare a campaniei.
Perioada campaniei: 01 Septembrie – 15 Noiembrie 2018

 

Recomandările noastre