Crăciun strălucitor cu Philips HUE

O familie cu un copil mic care impodobeste bradul

Ajunul Crăciunului: în doar 3 zile! Pentru o atmosferă de Crăciun diferită, unică și de neuitat, Can&Power, în parteneriat cu Philips România, îți propune o varietate de soluții de iluminat smart.

Ce este cu adevărat grozav este că produsele prezentate mai jos rămân la fel de utile și încântătoare pe tot parcursul anului, putând fi folosite într-o varietate largă de contexte, situații și evenimente, reprezentând astfel o investiție inteligență și de durată.

Așadar, dacă nu ai pregătit încă toate cadourile de anul acesta, poate reușim să te inspirăm în alegerea surprizelor pentru cei dragi!

Bradul de Crăciun – în centrul atenției nu doar prin prisma creativității cu care l-ai împodobit, ci și prin culorile din jurul lui.

Sufragerie de Craciun, ce contine canapea, brad, mobilier, lampi

Descoperă accesoriile perfecte pentru orice „acasă”: lămpile HUE Go și Iris, elegante, micuțe și portabile, cu multiple oportunități de utilizare, atât în interiorul locuinței, cât și în exterior, în grădina!

Sunt perfecte fie că dorești să oferi viață zonei din jurul bradului prin culori similare instalației și globulețelor, să accentuezi detalii din decorul preferat, să scoți în evidență cadourile frumos împachetate sau să oferi mesei de Crăciun o atmosferă caldă și primitoare.

Colinde luminoase de Crăciun – la propriu

Imagine telefon care reda muzica in Spotify

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi ca, în timp ce asculți colinde alături de cei dragi, să poți completa atmosfera liniștită cu un dans al luminilor din încăpere, pe ritmul și în stilul melodiilor preferate?

Nu-ți mai imagina, ci testează, prin noua tehnologie Philips HUE + Spotify! Ce ai nevoie pentru acest „concert” de sunet și culoare?

Pașii pentru a te bucură de sistem sunt cum nu se poate mai simpli:

  1. crearea unui spațiu de divertisment în aplicația Philips Hue;
  2. sincronizarea contului de Spotify cu aplicația;
  3. apăsați butonul de pornire și bucurați-vă de magie;

 

Instalația din bradul de Crăciun – tradiție veche, adaptată tehnologiei actuale!

Smart Plug - orice lampa/insalatie devine smart

Prin Priza / Plug-ul Smart Philips Hue, instalația ta obișnuită de pom devine similară uneia smart! Poți controla luminițele din bradul de Crăciun de la distanță, prin aplicația Philips Hue, fără să mai fie nevoie să te deplasezi de fiecare dată când vrei să modifici efectele sau ritmurile luminoase.

Cum? Doar folosește ștecherul instalației pentru brad prin intermediul accesoriului Philips și voila – orice sursă de lumină devine controlabilă inteligent.

Sperăm să ai ocazia să testezi aceste recomandări de produse pe durata sărbătorilor de iarnă și să îți aducă și ție bucuria pe care ne-au adus-o nouă!

 

Luați legătura cu Can&Power