Dispozitive dezinfecție pentru aer si suprafețe

Lumina UV-C este cunoscută pentru distrugerea structurii ADN-ului unei varietăți de viruși, bacterii și alți agenți patogeni în câteva secunde. Prin urmare, lămpile UV-C pot fi folosite pentru a dezinfecta apa, aerul și suprafețele.

Radiația UV-C

Radiația UV-C are multe avantaje față de alte opțiuni, mai ales când vine vorba de dezinfecție. Pe lângă faptul că radiațiile UV-C nu necesită substanțe chimice sau compuși toxici, agenții patogeni nu sunt capabili să creeze rezistență la acestea.

Iradierea rapidă nu modifică proprietățile unui produs, dar poate face instantaneu agenții patogeni inofensivi. Radiația UV-C nu lasă reziduuri sau decolorări. Din aceste motive, radiațiile UV-C pot fi folosite ca soluții dezinfectante curate și sigure, cum ar fi cutiile de dezinfecție sau purificatoarele de aer UV-C.

Pentru un spațiu de birou, îți recomandăm Lampa UV-C cu montare pe tavan pentru sterilizarea aerului de la Philips pe care o poți găsi pe site-ul nostru.

Dispozitivul Philips UV-C cu montaj pe tavan(fals) este proiectat pentru a fi utilizat la dezinfectarea aerului din partea superioară a spațiilor închise pentru o gamă largă de aplicații. Optimizată pentru tavanele joase,  distribuția radiației UV-C este în cea mai mare parte realizata la nivelul dispozitivului și deasupra acestuia. Radiația este controlată de reflectoare specifice și de elemente de ghidare. Acest dispozitiv dezinfectează volumul de aer dintr-un spațiu, în timp ce asigură continuitatea activităților cotidiene ce se defașoară sub zona în care dispozitivul este activ.

Power Electric

Poziționarea lămpilor UV-C

Poziționarea optimă a lămpilor UV-C și decizia dacă acestea trebuie fixate pe tavan, pereți sau pe o unitate mobilă, depinde de dimensiunea și forma încăperii de dezinfectat, dar mai ales depinde de locația obiectelor din încăpere care au o mare probabilitate de a fi contaminate cu virus. Forma lămpii și tipul reflectorului sunt, de asemenea, factori importanți în obținerea unui rezultat de succes.

Pentru a găsi dispozitivul potrivit, te invităm să iei legătura cu specialiștii nostri!

 

Luați legătura cu Can&Power