Esalite – noul concept în iluminat de la Gewiss

O formă perfectă, un produs unic: 6 laturi care îmbunătățesc calitatea luminii. Fiabil și cu eficacitate mare, Esalite se poate monta atât ca proiector cât și pe stâlp, pentru iluminatul urban. Datorită brațului cu articulație cardanică patentată de Gewiss, acesta este usor de reglat printr-o singură mișcare.

Esalite este echipat cu driver DALI pentru integrarea facilă în BMS. Este disponibil și în versiunea BlueGreen pentru iluminatul urban.

Avantajele gamei ESALITE de la GEWISS

FOARTE VERSATIL

În afara sistemului standard de conectare cu 5 poli, poate fi alimentat printr-un al doilea conector (230 V și DALI), datorită unui sistem special de cablare prevăzut în spatele carcasei. Această opțiune conferă flexibilate sporită gamei ESALITE, care poate fi montată în orice tip de aplicație.

EXTREM DE ROBUST

Pentru a-i asigura robustețea necesară, este prevăzut cu inel de fixare integrat în carcasa turnată din aluminiu.

Acest sistem de fixare reduce semnificativ timpul de instalare, chiar și în condiții extreme, unde ușurința și timpul de montaj sunt esențiale.

INSTALARE UȘOARĂ

Un sistem cardanic inovator, patentat, permite orientarea corpului de iluminat cu o singură mișcare. Un singur șurub și mecanismul de autoblocare permit orientarea pe orice axă, cu un sistem de închidere care asigură fixarea fermă. În acest fel, gama ESALITE poate fi instalată foarte ușor și cu mare precizie.

PERFORMANȚĂ OPTIMĂ

Proiectată și construită în conformitate cu cerințele europene și internaționale, gama asigură atât un nivel ridicat de protecție la praf și umiditate (IP66), cât și o rezistență sporită la impact (IK08). Cu aceste caracteristici, gama poate fi utilizată atât pentru aplicații de interior, cât și pentru aplicații de exterior.

Aplicațiile în care poate fi utilizată gama ESALITE

Estaile

 

e-Shop Power Electric – o varietate de corpuri de iluminat profesional!
Puteți vizualiza broșura cu întreaga gamă aici.
Puteți accesa site-ul producătorului aici.