Eveniment Reggiani “Traceline”

În data de 24 iulie 2019 CAN&POWER – marcă Power Electric a avut plăcerea sa găzaduiască un eveniment ce a avut ca temă prezentarea noului produs marca Reggiani Illuminazione “Traceline”.

 

Reggiani este o companie italiană de familie cu peste 60 de ani de experiența din domeniul iluminatului care are ca principii fundamentale de business relația interumană, atenția la detalii si satisfacția deplină a clientului.

Au susținut prezentarea reprezentanții Reggiani Illuminazione Adriano BARBIERI – Business Development Manager și FilippoDEVOTI – Marketing and Communication Director.

După încheierea prezentării invitații au putut participa la workshop-uri împreună cu reprezentanții Reggiani Illuminazione și echipa Power Electric.

Seara s-a încheiat cu un cocktail în cadrul căruia invitații au socializat și au discutat despre proiectele în derulare.

Dacă doriți să realizați un proiect personalizat, proiectanții și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00. Sau la numărul: +4 031 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.