Fegime Day în România

Fegime Day

Membrii Fegime România au sărbătorit Fegime Day, pe data de 1 iulie 2016, la Palatul Odeon – Zahana 33. Evenimentul are loc anual în toate țările în care grupul Fegime este prezent și a fost organizat pentru prima dată în România, cu sprijinul Gewiss, Philips și Eaton. Printre participanți s-au numărat angajații membrilor Fegime din România (Consolight, Levirom și Power Electric), precum și reprezentanți ai principalilor furnizori Fegime.

Power Electric este membru Fegime – Grupul european al distribuitorilor independenți de materiale electrice, care numără 18 organizații naționale și peste 230 de firme. Scopul organizației este acela de a sprijini companiile partenere, combinând avantajele oferite de prezența internațională cu avantajele date de flexibilitatea, agilitatea și serviciile de calitate ale fiecărui distribuitor.

Deschidere Fegime Day

În calitate de Președinte al Fegime România, a vorbit în deschiderea evenimentului Florin Niculae, Director General al Power Electric, despre provocările și oportunitățile contextului economic actual și despre modul în care organizația va aduce avantaje atât companiilor membre, cât și clienților. I-au fost alături Ionuț Popa, Director General Consolight și Levente Mezei, Director General Levirom, care și-au exprimat susținerea pentru activitatea Fegime în România.

Costin Cunesteanu, GM Fegime

Costin Cuneșteanu, General Manager Fegime România a ținut o prezentare detaliată a grupului la nivel internațional, a misiunii și valorilor acestuia și a strategiei pe termen mediu și lung. De asemenea, a punctat proiectele pe care intenționează să le implementeze în anul 2016 pe plan local.

Parteneri Fegime Day

Parteneri Fegime Day

Reprezentanții partenerilor au captat interesul participanților cu prezentări care au acoperit teme variate, de la noi produse și soluții tehnice, la tendințele actuale ale pieței. Se estimează o creștere de 60% a necesarului mondial de energie pentru clădiri până în anul 2050 și o creștere de 600% a pieței mondiale de iluminat pe LED până în 2020. Din partea Gewiss au vorbit Dan Roșu (General Manager), Adrian Alistar (Product Manager – Domotics) și Anca Piscan (Product Manager), din partea Philips, Bogdan Balaci (General Manager South East Europe), Adrian Burtan (Trade Commercial Leader District South) și Marius Chilian (Key Account Manager), iar pentru Eaton a prezentat Costin Petcu (General Manager).

Petrecere Fegime Day

Participanti Fegime Day

După cum era de așteptat, Fegime Day s-a încheiat cu o petrecere animată în grădina de vară a Palatului Odeon. Participanții s-au bucurat din plin de eveniment și așteaptă cu entuziasm ediția de anul viitor.