Gama Easy Styl – Schneider Electric

Avem plăcerea de a prezenta Schneider Electric drept unul dintre furnizorii noștri de top! Printr-o colaborare de lungă durată și prin produse calitative și sustenabile, Schneider ocupă un loc important nu doar în portofoliul nostru, ci și al clienților noștri.

Astăzi, dorim să împărtășim cu voi una dintre gamele noastre preferate, care îmbină stilul cu practicul, fiind astfel o gamă potrivită oricărui spațiu: EASY STYL.

Gama de aparataj ultraterminal modular Easy Styl are un design elegant și include întrerupătoare, prize, variatoare de tensiune și prize media, funcții ce îmbunătățesc aspectul și cresc utilitatea locuinței.

Easy Styl vă ajută să găsiți soluția potrivită fiecărui tip de spațiu și să îndepliniți nevoile clienților dumneavoastră în materie de instalații electrice, oferindu-le în același timp modele care să se potrivească stilului lor specific.

Designul modular al gamei Easy Styl acoperă o gamă largă de aplicații și funcții, oferind posibilitatea instalării a până la șapte module într-o ramă. Astfel, gama Easy Styl vă ajută să găsiți soluția potrivită fiecarui tip de spațiu, fie că este vorba de spațiu de birou, rezidențial etc.

Ramele decorative din plastic se potrivesc tuturor spațiilor, astfel că acestea există într-o selecție de 2 stiluri de design diferite și 6 culori.

În plus, pentru design-uri mai îndrăznețe, există o altă paletă mai largă de rame decorative, cu finisaje rafinate, precum sticlă, inox, lemn.

Gama Easy Styl este proiectată pentru a fi simplu de instalat și fixat. Ramele decorative se instalează rapid, prin apăsarea acestora pe mecanisme.

Dimensiunile mari ale bornelor de intrare facilitează montarea cablurilor rigide și flexibile de 2,5 mm².

  • Montajul mecanismelor se realizează printr-un simplu clic.
  • Ramele decorative se instalează rapid, doar apăsându-le pe mecanisme.
  • Pentru toate funcțiile se utilizează același tip de borne conice.
  • Diagrame clare de cablare electrică pe produse.
  • Sunt posibile două arhitecturi de instalare

Pentru comenzi, puteți accesa eShop-ul nostru sau puteți lua legătura telefonic cu specialiștii noștri din toată țara, în funcție de zona teritorială în care vă aflați, accesând pagina de Contact din site-ul nostru.

 

 

Luați legătura cu Can&Power