Gewiss Italia

 

Logo Gewiss Italia

Gewiss – Un producator italian de renume.

Gewiss Italia este cel mai important furnizor de solutii si echipamente electrice al companiei Power Electric.

Power Electric a devenit distribuitor Gewiss Italia in anul 2011 si in scurt timp a reusit sa castige increderea pietei de profil, punand la dispozitia partenerilor si clientilor o gama variata de produse, servicii logistice de calitate, servicii de consultanta si preturi competitive.

Solutiile Gewiss acopera o gama foarta larga de aplicatii ce se afla in 4 cataloage de profil:

Catalog Domotica:

modele de prize gewiss

Sistemele Domotica sunt soluții de vârf pentru case smart ce asigura gestionarea și controlul locuințelor și clădirilor, garantează
economia  de energie electrica dar si siguranță si confortul. In plus produsele electrice aduc un aspect modern si functionale interioarelor datorita  recunoscutilor designeri  italienii care le-au proiectat.

Gewiss – Seria Chorus

CHORUS este sistemul inovator de dispozitive de cablare Gewiss, bazat pe pe o gamă largă de dispozitive modulare, expandabile și integrabile datorită soluțiilor wireless Gewiss și automatizărilor pentru case și clădiri.
Designul care luminează fiecare ambient. Ramele CHORUS înfrumusețează orice mediu prin eleganța designului lor unic și  în plus aduc durabilitatea și rafinamentul dat de ultimă generație materiale din care sunt realizate.

Ramele Chorus International

ONE INTERNATIONAL, GEO INTERNATIONAL și LUX INTERNATIONAL
plăci din sistemul dispozitivelor de cabluri Chorus, realizate în tehnopolimer sau
în materiale de foarte buna calitate și disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje,
sunt potrivite pentru doze rotunde și pătrate și folosesc același cadru de sprijin
fără a fi nevoie de adaptoare suplimentare.

 

Clasic si Informal

Chorus Gewiss One InternationalCu un aspect informal și geometrii clasice, ONE INTERNATIONAL este linia de rame care este dedicată tuturor celor care vor să-și amenajeze acasă cu forme de simple si elegante. Ramele,realizate 100% din tehnopolimer ONE INTERNATIONAL sunt disponibile în modele clasice, culori vopsite, metalizate și pastelate cu efect de țesătură. Ramele, potrivite pentru doze rotunde și pătrate cu montare usoara, oferă soluții orizontale și verticale cu o distanță de centru de 57 și 71mm.

 

 

Simplitate pura

GEO INTERNATIONAL, cu linii esențiale și regulate, poate fi perfect inserat în orice ambient ce denota simplitate și stil. 100% ramele din tehnopolimer GEO INTERNATIONAL sunt disponibile în modele clasice, vopsite în culori metalizate și pastelate cu efect de țesătură. Ramele, potrivite pentru dozele rotunde și pătrate de montare a intrerupatoarelor, oferă orizontală și verticală soluții cu o distanță de centru de 71mm.

 

Design Rafinat

Gewiss Chorus LuxDatorită unei forme extrem de inovatoare atât din punct de vedere al materialelor, cât și al  culorilor, designul interior este îmbogățit cu un aspect sofisticat.  Seria LUX , cuprinde rame confecționate din tehnopolimer (de asemenea, în finisare de lemn sau
finisare din piele) sau din materiale prețioase (metal și sticlă), sunt potrivite pentru dozele rotunde și pătrate de montare a fațetei și oferă orizontală și verticală soluții cu o distanță de centru de 57 și 71mm.

 

 

Catalog  Gewiss Power:

  • Aparataj de protectie modular cu montaj pe sina DIN, intrerupatoare automate, intrerupatoare diferentiale, separatoare cu intrerupatoare rotative, tablouri metalice de distributie, sisteme de distributie pentru tablouri, accesorii modulare, etc

Catalog Gewiss Building:

Catalog Gewiss Lighting:

  • Corpuri de iluminat pentru inaltimi mari ( HighBay), corpui de iluminat etanse, proiectoare pentru ilumnatul terenurilor de sport, etc.

Suntem convinsi ca solutiile propuse de Gewiss, acopera cele mai inalte exigente ale clientilor nostri prin prisma calitatii cat si a pretului extrem de competitiv.

Pentru a putea vizualiza produsele Gewiss va rugam sa apasati aici, iar pentru solutii personalizate va rugam sa contactati departamentul de vanzari a Power Electric la adresa de email vanzari@canpower.ro sau telefon 031 40 30 706.

Pentru a vizualiza toata gama de produse electrice Gewiss click aici

Luați legătura cu Can&Power