Cum arată viitorul iluminatului? Heper

 

Specialiștii Heper încearcă să răspundă la această întrebare în fiecare zi, iar soluțiile de iluminat pe care le proiectează par că vin, într-adevăr, de undeva din viitor. Înființat în 1996, ca afacere de familie, Grupul Heper este acum un jucător important în domeniul iluminatului exterior, cu parteneri în 80 de țări.

Pentru că lumea se schimbă rapid, Heper s-a axat pe lansarea unor produse inovative, care, prin tehnologie și durabilitate, să poată fi utilizate pe o perioadă cât mai lungă de timp. Deoarece ne dorim să oferim un portofoliu de produse de cea mai înaltă calitate, Power Electric reprezintă Heper în România începând cu anul 2015.

 Produse_heper

Trei mărci cu produse specifice

  logo-heper  

Credem ca fiecare produs Heper în parte este un miracol al ingineriei, prin înaltele sale capacități tehnice și eficiență. Acest brand reunește produse pentru iluminatul străzilor, tunelurilor, fațadelor precum și perimetral, cu un design minimalist și avangardist. CATALOG

 logo-moonlight Moonlight este foarte ușor de identificat, prin aspectul său special gândit pentru a fi în armonie cu arhitectura clasică. Produsele sunt decorative, dedicate iluminatului exterior. CATALOG
 logo-alcopole Alcopole reprezintă accentul pe protejarea mediului, prin posibilitatea de reciclare. Brandul verde Alcopole reunește stâlpii de iluminat de aluminiu. CATALOG
 

Produsele Heper

 milestone heper
 

MILESTONE® dispune de un reflector patentat cu o suprafață complexă unică. Prin creșterea numărului de module utilizate, acesta acoperă diferitele clasificări ale drumurilor, cum ar fi ME1, ME2, ME3 și ME4. Sistemul modular respectă cerințele specifice aplicațiilor diferite: străzi, autostrăzi, tuneluri.

 milestone false color rendering Refectorul MILESTONE® este prevăzut cu un strat exterior special pentru un grad crescut de reflexie și pentru o durabilitate extinsă la nivelul maxim de eficiență.

Există două opțiuni pentru materialul din care este compus acest strat exterior: aluminiu, standard și argint, opțional. Stratul exterior din argint are proprietăți superioare. Acesta determină un grad înalt de reflexie, durata crescută de viață și rezistența sporită la factori mecanici.

Numărul și amplasarea modulelor în diferite poziții asigură distribuția simetrică sau asimetrică a luminii. MILESTONE® dispune de un sistem perfect de control al reflexiei și unghiului de impact al fluxului luminos, prin dispersia indirectă luminii, cu ajutorul reflectorului fațetat.

 heper refferences

Referințe internaționale

Produsele Heper au fost incluse în numeroase proiecte din întreaga lume. Printre acestea se numără și Aeroportul Internațional Dubai (EAU) și Universitatea Prințesei Nourah Bint Abdulrahman (Arabia Saudită).

Pentru detalii despre produse și mai multe referințe, vă invităm să consultați Catalogul Heper sau să vizitați www.heper.eu.