Iluminat arhitectural cu atitudine de la Modular

Credem că iluminatul arhitectural se poate rezuma la găsirea echilibrului perfect între estetica unui spațiu, destinația sa și calitatea luminii. Cu alte cuvinte putem spune că frumusețea arhitecturală trebuie să se împletească cu nevoia iluminatului.
Cu ajutorul corpurilor de iluminat arhitectural de la Modular, lumina îmbracă un spațiu și ajută la punctarea subtilă a unor elemente, astfel devenind o parte esențială a arhitecturii și a designului, adică a frumosului.Iluminat arhitectural cu atitudine de la Modular

Iluminatul arhitectural interior cât și cel exterior, are o importanță  definitorie într-un spațiu, acesta fiind un element atât funcțional, cât și unul estetic. Atmosfera unui cadru este definită  în mod general de elemente importante, precum materialele și culorile, care sunt dependente în mod esențial de lumină.
Lumina, adică intensitatea ei, unghiul de incidenţă, de rază, de dispersie, de refracţie, de oglindire, pe scurt de toate aceste fenomene care îmbracă lumea şi ne-o prezintă, mai limpede sau mai distorsionat, mai tăios sau mai delicat, mai vibrant sau mai nuanţat, dar întotdeauna, în gradaţii infinite de clarobscur, de strălucire şi de umbră.

Anatomia luminii și a întunericului

Lumina urmează întunericul, atât în ordinea manifestării cosmice, cât și în cea a iluminatului architectural.
Modular Lighting Instruments, reușește astfel, să aducă un contrast remarcabil în showroom-ul din Roeslaere. Un contrast creat de ideea de noapte și zi, întuneric și lumina, implementat foarte bine în interiorul Academiei Modular, prin produsele lor.

Academia Modular, așa cum o denumesc oamenii creativi din interiorul companiei, este un loc de escapadă pentru orice arhitect, designer și artist, doar prin simplu fapt ca spațiul de acolo te poate transpune foarte rapid în sala de curs de la facultate, atelierul de proiectare, cel de pictura sau de fotografie, lăsând în spate pentru câteva ore realitatea.

Prin acest concept, cei de la Modular, reușesc să ne trezească amintiri pline de nostalgie sau entuziasm cu ajutorul spațiului și a iluminatului.

Cum puteți achiziționa corpurile de iluminat arhitectural de la Modular?

Puteți vizualiza și achiziționa corpuri de iluminat rezidențial direct din e-Shop-ul Power Electric.
Puteți vizualiza catalogul Modular pentru corpuri de iluminat rezidențial aici.

Puteți accesa site-ul Modular aici.

Dacă doriți să realizați un proiect personalizat cu produsele Modular, proiectanții și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +4 031 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.