Iluminat LED pentru aplicaţii subacvatice permanente

Proiectoarele încastrate Luce&Light, din gama Moby și Moby P cu protecție din sticlă de la 12 mm la 16 mm grosime ce oferă o rezistență maximă la impact sunt adecvate pentru aplicații subacvatice, chiar și pentru instalarea în apă sărată.

Iluminat LED pentru aplicaţii subacvatice permanente

Alegeți culoarea luminii în funcție de preferințele dumneavoastră

Combinând LED-urile în culorile verde şi albastru puteţi obţine diferite tonuri, de la turcoaz la acvamarin. Lumina dispusă central se integrează perfect cu suprafața subacvatică, astfel încât dispozitivul devine invizibil.

Sunt disponibile trei variante de corpuri în funcție de temperatura de culoare: 2700K, 3000K, 4000K, sau puteți opta pentru varianta RGB. FIȘA TEHNICĂ

Iluminat LED pentru aplicaţii subacvatice permanente

Power Electric recomandă produsele Luce&Light pentru calitate și fiabilitate. Corpurile dispun de rezistența la substanțele foarte corozive prezente în apă: clor (bazine de înot), sulf (spa) și clorură de sodiu și alte săruri (mare).

Pentru informații sau comenzi, reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.