Iluminat pentru concerte și săli de spectacole

Conceptul de iluminat special al Philips Lighting s-a dezvoltat din nevoia de a separa produsele mai puțin comune de cele standard. Astfel, Philips a decis ca lămpile de cinema, lămpile UV, si produsele de iluminat pentru concerte și săli de spectacole – operă, teatru, alte evenimente culturale –  să facă parte din segmentul de iluminat special.

POWER ELECTRIC este unic distribuitor în România pentru acest segment, dedicat iluminatului special, deoarece am ales să ne adresăm atât profesioniștilor cât și utilizatorilor finali în căutare de lămpi speciale pentru echipamente specifice din domnenii cum ar fi  iluminatul de spectacol, iluminatul de studio și film, iluminatul din teatre, iluminatul din cluburi și discoteci, iluminatul medical, proiecția de imagini, aplicații industriale, aplicații cosmetice, încalzire, sterilizare și dezinfecție, etc.

De aceea, în anul 2008 POWER ELECTRIC a lansat site-ul www.iluminat-special.ro prin care oferă utilizatorilor săi o soluție accesibilă și simplă pentru căutarea, selectarea și cumpărarea de surse speciale.

.

Magia lămpilor Broadway

O gamă aparte în acest segment de iluminat este gama Broadway. Utilizată în special pentru sălile de concerte și spectacole această gamă, oferă un nivel ridicat de luminozitate cu un impact magic asupra spectacolului prezent în scenă. În teatru cea mai importantă este captarea atenției privitorului. De aceea, regizorii și producătorii solicită din ce în ce mai des decoruri care să integreze perfect lumina și să creeze efecte luminoase spectaculoase.

Royal Albert Hall

 

Produse din gama de iluminat pentru concerte și săli de spectacole

 

MSD Platinum

Lămpile MSD Platinum ridică iluminatul pentru scenă la un alt nivel prin lumina compactă, strălucitoare și puternică pe care o emană. Designul lor compact permite utilizarea acestora în spațiile mici aflate în orice parte a scenei. Arcul scurt, temperatura de culoare ridicată și reflectorul inovator permit, împreună cu unghiul mare de dispersie a luminii, o redare spectaculoasă a culorilor.

Roxette

 

MSR Gold Fast Fit

Aceste lămpi pot fi utilizate în orice poziție la temperaturi ridicate. Designul similar cu cel al lămpilor tradiționale cu halogen, permite înlocuirea rapidă a acestora în numai câteva secunde.

 

special lighting

 

MSR Gold SA Double Ended

Pentru a optimiza durata de viață a lămpilor MSR Gold Double Ended, capetele acestora sunt placate cu aur. Acest lucru oferă o mai mare protecție la căldură și scade considerabil numărul defecțiunilor apărute înainte de epuizarea proprietăților speciale. De asemenea, una dintre caracteristicile noi ale acestei lămpi este dată de o tehnologie nouă și inovatoare dezvoltată de Philips, ce permite utilizarea lămpii la temperaturi ridicate și utilizarea ei pe o perioadă de timp mai mare.

 Iluminat special, Philips, cdm-r

 

CDM-SA/T

Caracteristica principală a acestei lămpi este dată de eficiența luminoasă mai mare față de cea a surselor standard. Acest tip de lampă este o alternativă economică și ecologică de a ilumina o sală de de spectacole. În plus, filamentul scurt crează un unghi de dispersie de mare eficiență și are un indice de redare a luminii excelent.

special lighting, Philips, Msd, MSR.MSA

 

Anul acesta Philips sărbătorește 5 ani de la lansarea primei lămpi Platinum. În 2010, a fost introdusă pe piață prima lampă MSD Platinum 5R. 5 ani mai târziu această gamă cuprinde 7 produse disponibile pentru vânzare și comercializare și multe altele în plin proces de producție.

 

Intră pe www.iluminat-special.ro în categoria iluminat pentru concerte și săli de spectacole pentru a lansa comenzi pentru produsele acestei game.