Iluminat Resto Aperto – calitate și design

Am abordat proiectul de iluminat Resto Aperto cu un entuziasm deosebit, deoarece acest nou restaurant deschis in București Mall venea cu un concept inovator: o transparență totală către bucătărie, care nu mai este amplasată în culisele restaurantului, ci are rolul principal în experiența culinară a clienților. La acestea se adaugă o zonă de Cooking Academy, care trebuie sa răspundă exigențelor de iluminat specifice show-urilor TV de gătit. De asemenea, a fost important sa bifăm toate cerințele operaționale pe care un iluminat pentru restaurant trebuie să le îndeplinească:

Atmosfera primitoare

Un restaurant creează o ambianță primitoare prin intermediul decorului și al luminii. Înconjurați de lumină caldă, cu o intensitate potrivită, clienții se simt relaxați, au conversații plăcute, intime. Un sistem de iluminat flexibil cu accentul potrivit deasupra mesei pune în valoare preparatele, astfel completând o experiență memorabilă. În final, oamenii vor reveni acolo unde au servit preparate gustoase, plăcute ochiului și acolo unde s-au simțit confortabil.

Costuri reduse

Proiectul de iluminat Resto Aperto realizat în parteneriat cu Signify (Philips Lighting Romania) și în strânsă colaborare cu arhitectul Mihaela Roman, reunește numai corpuri de iluminat bazate pe tehnologia LED de calitate, care asigură un consum redus de energie electrică, precum și un control eficient al iluminatului.

Flexibilitate

Modularitatea sistemului de iluminat asigură atât flexibilitate, cât și un control al costurilor pe termen lung, conceptul putând fi modificat în funcție de cerințele operaționale specifice, fără costuri suplimentare.

Sistemul de iluminat Resto Aperto – produse utilizate

Philips StyliD este o soluţie eficientă energetic, adaptată la cerinţele actuale ale pieţei, foarte versatilă, care acoperă o mare varietate de aplicaţii, de la magazine de modă (Crisp White), la supermarket-uri sau restaurante (Food Recipes).

Philips Maxos Fusion este un sistem LED pe șină, adaptabil, care asigură o reducere de până la 50% din costurile asociate cu consumul de energie față de sistemele de iluminat clasic și, în același timp, o lumină de calitate.
e-Shop Power Electric – Soluții de iluminat profesional pentru exterior și interior destinate unor aplicații variate, de la hoteluri și restaurante, la spații medicale, industriale, logistice, la clădiri de birouri, centre comerciale, și arene sportive.