Iluminatul sufrageriei – Sfaturi pentru un iluminat practic

Iluminatul sufrageriei reprezintă un punct cheie în aspectul total al locuinței tale. Este necesar ca atmosfera sa fie relaxantă, tocmai de aceea venim către tine cu sfaturi pentru iluminat care te pot ajuta pentru a iți crea confortul in funcție de activitatea pe care o desfașori.

Sufrageria poate fi locul in care te relaxezi dupa o zi la serviciu, unde poți face o petrecere cu prietenii, o seară de film in familie sau poate fi locul in care citești o carte. Recent, in urma pandemiei, poate fi și locul unde iți desfășori activitatea de birou, lucrând de acasă.

Având in vedere că evenimentele petrecute in sufragerie pot fi diferite, recomandarea noastră este ca iluminatul in această parte a casei să fie de mai multe tipuri. Poți urma pașii de mai jos:

Alegerea unei lumini principale

Poți alege un candelabru sau o lustră pentru jumătatea superioară a camerei. Fiind lumina principală, recomandăm ca aceasta să fie lumină cu temperatură neutră. Poți alege dintr-o gamă variată de produse cu un click aici.

Alegerea unei lumini secundare

Poți alege spoturile sau banda LED pe care sa le pui pe un perete sau in spatele mobilei, pentru o lumină ambientală. Acestea pot fi RGB, pentru a le putea schimba culoarea in funcție de dispoziția ta. Iti recomandăm produsele din gama HUE, pe care le poți găsi aici.

Sursă poză: Instagram Domoblog

Alegerea unui lampadar cu lumină caldă

Lampadarul se poate poziționa la nivelul de mijloc al camerei, astfel vei putea crea o atmosfera intimă. Alege-ți produsul preferat din pagina aceasta.

Pentru a iți fi usor sa schimbi luminile in funcție de eveniment sau de dispoziție, poți apela la un sistem inteligent de control al luminilor. Pe site-ul nostru poți găsi produse de la Dynalite si KNX. Aceste sisteme sunt simplu de instalat și de utilizat. Te poți folosi chiar de smartphone-ul tău pentru a crea lumina perfectă.

Sperăm ca propunerile noastre ți-au fost de ajutor. Pentru mai multe detalii, poți apela cu încredere la specialiștii noștri, aici.

 

 

 

Luați legătura cu Can&Power