Interact Retail de la Signify

Iluminează-ți magazinul cu experiențe noi de la Signify!

Iluminatul este un element critic în toate magazinele. Oferă clienților o experiență unică la cumpărături cu ajutorul iluminatului, astfel încât produsele, prețurile și materialele de marketing sa fie vizibile. Interact Retail de la Signify te ajută sa reduci costurile cu energia, să întreții iluminatul și să monitorizezi întreg sistemul. Iluminarea clară și strălucitoare conferă supermarketului o atmosferă proaspătă, îngrijită și atrăgătoare pentru cumpărături, permițând în același timp clienților să vadă clar toate detaliile unui articol: preț, etichetă, ingrediente, valori nutriționale, culori și aspect etc. Acesta este un lucru pe care consumatorii îl apreciază.

Corpurile de iluminat Interact Retail de la Signify sunt cea mai bună optiune de iluminare pentru supermarketuri, deoarece ajută la arătarea adevaratelor culori ale alimentelor cu cel mai bun indice de redare a culorilor (CRI). CRI este măsurarea modului în care apar culorile sub o sursă de lumină. Valoarea indicelui se poate situa pe o scară de la 0 la 100, unde CRI = 100 indică o redare pe deplin fidelă a culorii, corespunzând luminii naturale puternice. Valorile scăzute pot distorsiona în totalitate culorile.

 

Cum ai putea susține experiențe îmbunătățite in magazin?

Interact Retail de la Signify , activat de iluminarea LED conectată, îți  permite să creezi spații de vânzare  uimitoare și flexible. Cu Interact Retail Scene management poți crea experiențe memorabile, poți influența comportamentul cumpărătorilor și poți îmbunătăți prezentarea produsului.

 

Controlezi scenariile, setezi programe de reducere a luminii și monitorizezi performanța și consumul de energie în toate magazinele, economisind timp și asigurând o experiență constantă.Setezi oricând noi programe de iluminare în locațiile dorite. Compari emisiile de CO2 ale locațiilor pentru a înțelege mai bine cum să le aduci pe toate la nivelul cel mai eficient.

Întreținerea este simplă, cu arhitectură flexibilă și opțiune de etichetă de service, în care fiecare corp de iluminat este identificabil în mod unic, oferind informații despre întreținere, instalare și piese de schimb. Opțiunea comenzilor de iluminare preconfigurate asigură o instalare ușoară.

Vă invităm să luați legătura cu specialiștii noștri pentru mai multe informații!

 

 

 

Luați legătura cu Can&Power