Ledvance – Seminar „Soluţii de iluminat LED”

În data de 1 noiembrie 2018 am organizat un seminar dedicat specialiștilor în iluminat, cu sprijinul Ledvance. Răsvan PÎRVESCU – Head of Sales și Cosmin RĂDUȚ – Area Sales Manager Ledvance au susținut o prezentare a produselor de iluminat profesional.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datorită tehnologiei LED cu care sunt dotate, aspectului modern și prețurilor atractive, corpurile de iluminat Ledvance acoperă cerințele de bază ale unor proiecte simple de iluminat, pentru parcări, spații logistice sau industriale și chiar birouri.

Portofoliul reunește produse variate, de la spoturi și reflectoare LED, la corpuri de iluminat aplicate sau încastrate, tip baghetă, downlight sau high bay, cu protecție la impact sau împotriva pătrunderii prafului sau umezelii .

Iluminat LED la un preț accesibil cu Ledvance

 

Considerăm că, indiferent de tipul de afacere, trebuie să ne asumăm răspunderea pentru mediul înconjurător și să folosim resursele cât mai eficient posibil. Optimizarea consumului de energie trebuie să fie o prioritate atât pentru producătorii de soluții de iluminat cât și pentru utilizatori. Trecerea la alternative ecologice cu LED va avea un efect pozitiv asupra consumului de energie și a emisiilor de CO2.

Dacă doriți să achiziționați produsele Ledvance puteți intra pe e-Shop Power Electric sau contacta reprezentanţii noştri de vânzări. Ei vă stau la dispoziţie de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: (+4) 031 403 07 00 sau la adresa: vanzari@canpower.ro.

Accesați catalogul de becuri Ledvance ( anterior Osram ) 
Accesați catalogul de corpuri de iluminat Ledvance
Puteți accesa site-ul Ledvance de aici.

Showroom Power Electric

Evenimentul a continuat cu o prezentare a soluțiilor de iluminat din Showroom Power Electric, realizată de Elena Mandache, Manager de Comunicare, și s-a încheiat cu o cină în cadrul căreia invitații au socializat și au discutat despre proiectele în derulare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O investiție cu care ne mândrim este noul Showroom Power Electric. Aici clienții noștri pot experimenta soluții de iluminat pentru o varietate de aplicații. Este de vorba de 4.000 de metri pătrați în care fiecare spațiu este personalizat pentru a acoperi toate cerințele posibile. De la iluminatul rezidențial, la cel industrial, comercial și cel dedicat clădirilor de birouri și restaurantelor. Sediul nostru este echipat cu un sistem complex de iluminat de siguranță și evacuare cu baterie centralizata pe care îl considerăm indispensabil oricărui proiect de clădiri de birouri sau cu destinație comercială.