Lucis – tradiție și artă

 

LUCIS este un producător de corpuri de iluminat înfiinţat la Brno, Cehia în 1999. Corpurile sunt realizate printr-un procedeu artizanal de topire și prelucrare manuală a sticlei. Acest procedeu determină mici imperfecțiuni, schimbări de culoare și formă, rezultatul obținut fiind o piesă unicat.

Compania LUCIS se numără printre producătorii renumiți de corpuri de iluminat de interior din Europa. Firma se bazează pe o producție autohtonă de primă clasă, o echipă de angajați motivați, un design  modern și o gamă largă de produse cu utilizare pe scară largă.

Producătorul pune un accent deosebit pe menținerea și dezvoltarea tradiției industriei cehe de sticlă, cu scopul de a continua să producă produse de înaltă calitate.

Corpurile POLARIS

Această gamă reprezinta suma valorilor care stau la baza companiei LUCIS: calitatea, designul și originalitatea corpurilor de iluminat.

Corpurile de iluminat INFINITY INDIREKT

Gama INFINITY INDIREKT reprezintă rezultatul colaborării Lucis cu tineri designeri cehi. O cooperare ce a dus la crearea unor produse originale nu doar prin design, dar și prin materiale noi, cum ar fi sticla acrilică și oțelul inoxidabil.

Cum puteți achiziționa corpurile de iluminat Lucis?

Dacă doriți să realizați un proiect unicat cu produsele Lucis, proiectanții și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numârul: +40(0)31 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.