Lumina caldă LED – warm dim, by Modular

Lumina caldă este foarte importantă atunci când ai nevoie de o atmosferă relaxantă sau îți dorești să petreci un moment special. Acum poți crea cu ușurință un pic de magie cu ajutorul tehnologiei ,,warm dim” pentru iluminat LED, de la Modular.

Lumina caldă LED, pentru seri romantice și nu numai

Încă de la introducerea sa în 2016, funcția de reducere a intensității luminoase către o lumină caldă, de a combina corpuri de iluminat, pentru a crea o senzație de comfort și o calitate superioară a luminii. Inițial, Modular a introdus tehnologia ,,warm dim” pentru gama Qbini. În prezent această opțiune a fost adăugată altor trei familii de produse: Médard, Sémih și Rektor. Pentru că toată lumea are nevoie de confort și căldură.

Medard – un pas către natură

Medard

Medard dovedește că natura este cea mai bună sursă de inspirație pentru corpurile de iluminat. O agenție olandeză de design Bleijh care a venit cu ideea de a proiecta Medard. Acest design a reușit să aducă două premii: Premiul ,,iF Design” pentru anul 2015 și Premiul ,,Good Industrial Design” 2014!

Semih – yin-yang

Semih - yin-yang

La fel ca în simbolul yin-yang, o linie în formă de S împarte Semih în două secțiuni egale și totuși opuse: partea solidă, montată pe tavan și partea mobilă, carcasa lămpii rotunde, care poate fi ușor arcuită în direcția obiectelor sau a unor locuri specifice, adăugând un sentiment de delicatețe și stil în orice interior. Semih este extrem de ușor de instalat datorită sistemului de montare cu magneți puternici. Un alt mare plus pentru familia ,,warm dim”.

Rektor – un lider în iluminat

Lumina caldă LED Power Electric

Cu un nume derivat din cuvântul latin pentru „domnitor”, gama de iluminare cu LED-uri Rektor a lui Modular are toate calitățile unui lider. Câștigător al premiului de design Henry Van de Velde din 2014 și creat în colaborare cu Couvreur.Devos, Rektor prezintă efectele deosebite ale unghiurilor drepte, ale direcției accentuate a luminii și ale firelor vizibile. Acum și mai performat datorită tehnologiei ,,warm dim”.

Catalog Modular 2018