Lumina RGB – RGB Led

O dată cu avansarea tehnologiei, este util să ținem pasul cu noutățile, iar una dintre inovațiile noastre preferate este lumina RGB. Acest sistem este de un real folos atât în mediul rezidențial, cât și în cel profesional, având atât aplicații practice, de zi cu zi, cât și aplicații în zona ambientală și de detaliu.

Aaron Rose este de părere că “În lumina potrivită, în contextul potrivit, orice lucru devine extraordinar”, iar noi suntem de acord cu el! A beneficia de o lumină potrivită este acum mai ușor ca niciodată!

Utilitate

Sistemul RGB se folosește pentru diferite echipamente electrice, iar numele s-a născut din abrevierea culorilor de bază Red-Green-Blue, prin combinația cărora se poate ajunge la orice nuanță dorită. Putem întâlni lumina RGB la televizoare, monitoare de calculator, becuri LED și corpuri de iluminat.

Sistem de funcționare

Dar cum funcționează mai exact și cum anume se ajunge la obținerea oricărei nuanțe? Simplu! Fiecare culoare de bază poate produce 256 de nuanțe și, printr-un calcul matematic rapid, având 3 culori principale a câte 256 nuanțe, ajungem la 16.7 milioane de culori totale ce pot fi generate prin RGB LED!

Mai departe, obținerea altor culori  precum mov, portocaliu etc, presupune doar ajustarea luminozității nuanțelor folosite. Spre exemplu, pentru a crea culoarea mov, se intensifică luminozitatea nuanțelor de roșu și albastru și se diminuează cea de verde.

Top 5 produse preferate, recomande pentru tine

 

Becul Hue RGB

 

 

Cu un design elegant și o durată de viață de 25 000 de ore, becurile Hue sunt soluția perfectă pentru a transforma orice spațiu banal într-unul cool, printr-o simplă atingere a ecranului telefonului mobil (prin aplicația Philips HUE). Poți folosi becurile cu orice lampă, veioză, lampadar sau aplică, atâta timp cât dulia se potrivește spațiului respectiv.

 

 

 

 

Hue Play Gradient Lightstrip

 

 

Bandă luminoasă Play este perfectă pentru oricine își dorește o experiență deosebită în momentele vizionării unui film/serial sau pe durata unui joc: luminile reacționează la conținutul de pe ecranul televizorului în timp real, creând astfel o atmosferă unică.

 

 

 

Veioza Flourish HUE

 

Veioza Flourish HUE

 

Veiozele portabile reprezintă accesoriul perfect pentru orice locuință. Avantajele veiozelor RGB, controlabile prin aplicație, constau în lipsa nevoii de deplasare pentru pornirea, oprirea și controlarea lor, cât și în capacitatea de a oferi oricărui spațiu atmosfera de care ai nevoie, fie că este momentul pentru relaxare, concentrare, intimitate sau petrecere.

 

 

 

 

 

Spot Argenta HUE

 

 

Spot-urile Argenta reprezintă modalitatea perfectă de a lumina orice locuință sau spațiu profesional, având multiple setări de redare a luminii, în funcție de nevoile fiecărei încăperi în parte. Fie că ai nevoie să te concentrezi, să te încarci cu energie, să te simți ca într-o vacanță tropicală sau să scoți în evidență anumite obiecte sau decor, acest corp de iluminat  este, cu siguranță, instrumental ideal.

*există și varianta cu un singur spot, pe care o poți accesa aici

 

 

 

 

Banda LED Hue Exterior

 

Dacă dorești să dai viață grădinii sau curții tale interioare, îți recomandăm să încerci Banda LED RGB Outdoor. Atât intensitatea luminii, cât și culoarea pot fi reglate prin aplicație, astfel spațiul tău poate prinde o nouă înfățișare de fiecare dată când te simți inspirat.

 

 

 

 

 

Nu uita să vizitezi e-Shop-ul nostru pentru mai multe produse practice și interesante!

 

Luați legătura cu Can&Power