Militari Shopping Center – un altfel de iluminat

În anul 2018, echipa de Lighting & Design Power Electric a realizat proiectul de reactualizare a sistemului de iluminat interior pentru Militari Shopping Center.

Militari Shopping Center - un altfel de iluminat

Noi credem că lumina este adesea considerată a fi o parte pur și simplu funcțională a unui spațiu, însă ea prin corpurile de iluminat poate deveni o lucrare a artei contemporane. Formele complexe sau liniile curate fac posibilitatea de a transforma fundamental designul unui spațiu, fie el și o galerie comercială.

Militari Shopping Center - iluminat de interior

Militari Shopping Center – o galerie animată

Situată pe una dintre cele mai circulate artere ale capitalei, Bulevardul Iuliu Maniu, cuprinde peste 60 de magazine cu produse și servicii din toate gamele. Scopul specialiștilor noștri a fost de a realiza un iluminat eficient și uniform, prin utilizarea unor soluții de iluminat LED de ultimă generație.

S-au folosit corpuri decorative Castore Suspensione produse în Italia de Artemide, spoturi LED de la producătorul belgian Modular Lighting Instruments și profile LED marca Lira Lighting.

Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor, un interior modern și spectaculos, cu delimitarea estetică a zonelor de servit masa, relaxare și tranzit.

Puteți vizualiza și achiziționa corpuri de iluminat direct din e-Shop-ul Power Electric.
Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.militari-shopping.ro.

Dacă doriți să realizați un proiect personalizat, proiectanții și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00. Sau la numărul: +4 031 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.