POWER ELECTRIC distribuie în România produsele GLA

 Luna octombrie a anului 2014 a adus începutul colaborării dintre Power Electric și Germicidal Lamps & Applications (GLA) din Olanda.

 GLA

Cu  peste 30 de ani de existenţă, firma olandeză a decis sa acorde distributia in România a produselor sale companiei POWER ELECTRIC începand din toamna anului 2014. GLA este un furnizor recunoscut în Europa pentru calitatea remarcabilă a produselor dar și pentru soluţiile tehnologice moderne și fiabile, dedicate domeniului medical și pentru sănătate în general.

Radiația UV

spectru electromagnetic - radiatie UV - UV-C - G.L.A -DEZINFECTIE

Radiaţia UV este o componentă invizibilă a radiaţiei solare, situată ca lungime de undă între infraroșu și radiaţia X. Datorită efectului distructiv asupra celulelor, lămpile UV –C sunt utilizate pentru dezinfecţie sau sterilizare. Deoarece această radiaţie este foarte periculoasă este interzisă prezenţa pe parcursul utilizării lămpii.

Această companie olandeză are sediul în Enkhuizen și este orientată pe livrarea către clienţii săi de soluţii, produse și servicii de calitate. Din anul 1985 GLA este specializată în lămpi UV-C. GLA recomandă, concepe produce și întreţine o linie completă de echipamente UV-C pentru dezinfecţia aerului și a suprafeţelor.

Parteneriatul dintre cele două companii urmărește să furnizeze cele mai bune produse UV-C pentru clienţii de specialitate atât din Romania cât și din Republica Moldova.

 

 GLA - Power Electric - dezinfectie spital TBC - UV-CUV-C - GLA - Dezinfectie - TBC - UVGI