Parteneriat Philips Lighting – Disney

În urma unui parteneriat semnat între Phlips și Disney, în septembrie 2013 a fost lansată pe piaţă o gamă nouă de corpuri de iluminat destinate copiilor.

Tehnologia inovatoare Philips LED și personajele colorate din lumile minunate Disney și Marvel, îi vor îndrepta pe copii către lumea specială a imaginaţiei.

Lămpile le vor face copiilor cititul poveștilor mai prietenos și interactiv, somnul mai lin și visele mai dulci.

Indiferent de vârstă – bogata moștenire și magia Disney ne-a atins fie în calitate de copii, părinți sau bunici … De la primele aventuri animate alb-negru ale lui Mickey, până la escapadele colorate ale eroilor moderne. O distribuție Disney fabuloasă continuă să facă deliciul publicului din întreaga lume. Li se alatură super-eroii din lumea Marvel .

Disney - Philips - lampi pentru copiiDormitorul unui copil este centrul universului lui, locul în care se joacă, doarme și viseaza. Singurul loc din lume în care ar trebui să se simtă mereu fericit, în siguranță. Este locul în care acesta este liber sa-si exploreze imaginația, să se dezvolte și să crească. Iar lumina poate juca un rol esențial în crearea unui mediu propice pentru toate acestea.

Copiilor mici (și unor adulți chiar) le este teamă de întuneric. Întinși în pat pe timp de noapte se întreabă ce s-ar putea ascunde sub pat, în spatele ușii sau chiar în dulap.

disney - philips - lampi pentru copii - stimuleaza-le imaginatia

Vrei ca ei să se simtă în siguranță atunci când lumina mare se stinge, și tu nu ești acolo.

Cu personajele pe care le cunosc și le îndrăgesc alături de ei, sub forma unor lumini de noapte prietenoase, lanterne sau SoftPals – iată modul perfect de a face acest lucru.

diney - philips - monsterȘi, pentru a-i ajuta să doarma liniștiti, toate luminile noastre sunt complet sigure. Pot dormi cu SoftPals în brațe, nu au margini ascuțite, suprafețe fierbinți sau bucăți mici, care se pot rupe. Și nici fire care pot fi smulse sau găuri pe care degetelele copiilor pot intra. De asemenea, nu contin BPA fiind complet non-toxice, chiar dacă copilul le bagă în gură. Luminile de noapte se activează la o simpla mișcare de mână, iar lanternele pot fi păstrate pe noptieră (sau sub perna) pentru ca mânutele să le găseasca cu ușurință, dacă micutii se trezesc în întuneric.

Cu luminile  LivingColors micul tău prinț sau mica ta prințesă poate evoca o pădure întunecată, cu vrăjitoare rele, castele singuratice și prinți frumos călărind pentru salvarea lor.Sau micul tău aviator ar putea crea un cer albastru imens, unde se poate avânta dincolo de nori în propriul său avion cu reacție. Posibilitățile sunt nelimitate – la fel ca și imaginația.

philips - disney- planesphilips - disney - princessCu seria Philips Imaginative Lighting , care contine lampadare, aplice, plafoniere, veioze,  copilul tău poate crea modele de lumini și umbre pe pereți pentru a crea aventuri imaginare.

• poți astfel să ajuți copilul să își picteze camera cu lumina, culoare și personajele lui preferate, si poți crea ambianța care îi inspiră imaginația .

 

  Stimulează-le imaginaţia!