Philips HUE – în România prin POWER ELECTRIC

Interesul companiei PHILIPS pentru Connected Lighting s-a născut din dorința de a face lumea mai frumoasă și durabilă prin inovație. Philips Lighting își propune ca până în 2025 să îmbunătățească viața a peste 3 miliarde de oameni, concentrându-se pe creșterea eficienței energetice a soluțiilor pentru iluminat public și ambiental și promovând iluminatul cu LED ca soluție eficientă din punct de vedere energetic pentru toate tipurile de aplicații.

philips-hueÎn întâmpinarea acestor dorințe, experții Philips Lighting au pus bazele unui nou concept, transmis publicului printr-o nouă gamă de produse: HUE. Schimbarea nuanței sau modificarea temperaturii de culoare sunt elementele principale ale Philips HUE care ajută la crearea ambianței potrivite. Și totul doar cu ajutorul unei tablete  sau al unui smartphone – dispozitive extrem de utilizate în prezent în toate casele și de către toate categoriile de vârstă sau socio-profesionale.

2Z9A2731_940x671Cu un flux luminos de până la 600 de lumeni, echivalent cu cel al unui bec incandescent de 50W, produsele Philips HUE folosesc o matrice de LED-uri care poate fi programată să emită culoarea sau temperatura de culoare dorită de utilizator. Aplicația pentru terminalele mobile permite ajustarea culorii și a fluxului luminos și permite alegerea unor șabloane sau crearea de scenarii luminoase noi. În plus, grație conexiunii la internet aceste surse pot fi controlate practic de oriunde.

hue-iosProdusele Philips HUE sunt ideale dacă vrei să pleci în vacanță dar să pară că de fapt ești acasă, prin aprinderea automată, comandată de la distanță a lămpilor HUE.
Lumina se poate aprinde exact înainte să ajungi acasă, iar astfel în casa ta nu va mai fi întuneric atunci când ajungi! Poți conecta maxim 50 de surse la un bridge Philips HUE. Controlează orice lumină conectată doar prin atingerea aplicației de pe smart phone sau tabletă.
De departe cel mai complet și mai spectaculos produs este setul Philips HUE 8.5W A60 E27 3 set EU. Acest set conține 3 becuri și un bridge conectabil la internet.


Prin intermediul aplicației speciale puteți reda diferite scenarii create de experții Philips Lighting. Printre cele mai ingenioase funcții Philips HUE se numără:

Funcția Timer permite schimbarea intensității luminoase în mod treptat pe parcursul unei perioade pre stabilite. Pre setarea acesteia cu o creștere  treptata a intensității luminoase te va trezi din somn într-o  maniera blândă.

xPhilips+Hue+timer.jpg.pagespeed.ic.DeVA4gBy0k

Fie că e vorba  de living, dormitor sau bucatarie, telefonul tău poate controla  orice sursă conectată la bridge Sistemul Philips HUE  permite  controlul wireless al luminii de oriunde din casă. Alege setarea Energize și toate becurile  selectate  vor reda o lumină strălucitoare și vibrantă.Această  setare este  potrivită pentru momentele în care se  acumulează prea multă  oboseală.

Schimbă modul în care vezi lumina!