Philips îți răsplătește din nou fidelitatea!

În perioada 1 Septembrie 2015 – 30 Noiembrie 2015, POWER ELECTRIC te ajută încă o dată să câștigi  premiile acordate de Philips Romania, în noua ediție a campaniei promoționale ”Philips îți răsplatește fidelitatea”.

Ce aduce nou această campanie față de edițiile precedente?

news

Cum poți participa la  campania promoțională?

  • trebuie să achiziționezi în perioada 01 Septembrie – 30 Noiembrie 2015 surse de iluminat Philips din gamele participante la aceasta campanie: LED, halogen, fluorescente integrate și non-integrate, lămpi HID și incandescente, în valoare minimă de 2000 (doua mii) lei fără TVA; pentru fiecare achiziție de 1000 (unamie) lei fara TVA, fiecare participant va primi o etichetă promotională
  • trebuie să completezi formularul de participare primit de la POWER ELECTRIC cu toate datele solicitate,
  • trebuie să atașezi la formularul de participare copiile facturilor fiscale care să dovedească achizițiile de surse de iluminat Philips în perioada campaniei si să le trimiți pe adresa : Philips Romania SRL, cu sediul in Bd. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Cladirea Lakeview Office, etaj 14, sector 2, Bucuresti, în atenția dl.Ovidiu Nicoliță.

header-promotie-septembrie-2015

Poți primi  cupoanele promoționale necesare participării de la reprezentatul tău de vânzări POWER ELECTRIC.

Oricând pe durata desfășurării campaniei poți solicita etichetele autocolante aferente achizitiilor de surse de iluminat Philips de la distribuitorul autorizat POWER ELECTRIC  prin trimiterea unui email la adresa campanii@canpower.ro, în care să menționezi numele companiei tale și numerele de facturi ce dovedesc achiziția.

cupon-promotie-septembrie-2015

Produsele pentru care ai primit etichete promoționale nu pot fi returnate ci doar înlocuite în condiții de garanție.

Care sunt premiile disponibile în această nouă campanie?

Poți câștiga mai multe premii în funcție de numărul de etichete aplicate pe fiecare cupon promoțional, la alegere dintr-o varietate de premii marca Philips.

Premii Philips

 

Lista de premii disponibile, descrierea detaliată a mecanismului campaniei promoționale și regulamentul acesteia pot fi consultate online pe pagina de internet www.energiepeviata.ro.