Philips îți răsplătește fidelitatea!

În perioada 16 martie 2015 – 29 mai 2015 Philips Romania va derula prin partenerii săi o nouă ediție a campaniei promoționale ”Philips îți răsplatește fidelitatea”

Mecanismul campaniei promotionale:

Pentru fiecare achizitie de surse de iluminat Philips in valoare de minimum 1000 de lei fara TVA obtineti o eticheta autocolanta care trebuie lipita pe cupoanele promotionale pe care compania noastra vi le pune la dispozitie.

Puteti castiga mai multe premii in functie de numarul de etichete lipite pe fiecare cupon promotional iar pentru obtinerea unui premiu sunt necesare minimum doua etichete .

Pentru a intra in posesia cupoanelor promotionale necesare participarii, contactati reprezentatul de vanzari Power Electric alocat contului dumneavoastra!

Oricand pe durata desfasurarii campaniei puteti solicita etichetele autocolante aferente achizitiilor de surse de iluminat Philips de la distribuitorul autorizat Power Electric, prin trimiterea unui email la adresa campanii@canpower.ro, in care sa mentionati numele companiei dumneavoastra si numerele de factura ce dovedesc achizitia. Produsele pentru care ati primit etichete promotionale nu pot fi returnate ci doar inlocuite in conditii de garantie.

Descrierea detaliata a campaniei si regulamentul acesteia pot fi consultate online pe pagina www.energiepeviata.ro.

Philips iti rasplateste fidelitatea - energie pe viata - campanie Philips