Philips LED îţi răsplăteşte fidelitatea

Un motiv în plus să treci la LED

Te gândești să înlocuiești iluminatul cu becuri clasice cu unul pe baza de LED? Acum este momentul perfect! În perioada 01 Martie – 30 Aprilie 2019, Power Electric împreună cu Philips oferă clienților săi care achiziționează corpuri de iluminat din gamele Philips Ledinaire sau Malaga LED, posibilitatea de a participa la o nouă campanie „Philips îți răsplătește fidelitatea”.

Mecanismul campaniei promoționale

Cumpără corpuri de iluminat Philips Ledinaire sau Malaga LED participante și câștigă unul din premiile campaniei în funcție de valorile acumulate în perioada promoției: o dronă Forever Flex, trollere Baldinini, căști bluetooth, sau numeroase vouchere cadou eMag.

 

Modalitatea de înscriere în campania Philips

Pasul 1

Alege premiul.

 

Pasul 2

Completează formularul de înscriere cu toate datele solicitate.

 

Pasul 3

Trimite formularul de înscriere împreună cu copiile rapoartelor de achiziţie care dovedesc valoarea globala a achiziţiilor de corpuri de iluminat Philips Ledinaire sau Malaga Led și care includ numerele și datele facturilor în baza cărora au fost facute achiziţiile din perioada 01 Martie – 30 Aprilie 2019 la adresa: Signify Romania SRL, cu sediul în Bd. Barbu Văcărescu nr. 301-311, Clădirea Lakeview Office, etaj 9, sector 2, București, în atenţia Mihai Cătălin, până la data de 15 mai 2019.

Pentru a cumpăra corpuri de iluminat intră acum pe e-Shop Power Electric. 

Dacă doriți să realizați un proiect personalizat, proiectanții și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00. Sau la numărul: +4 031 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.

Pentru mai multe informații legate de produsele Philips vizita și www.lighting.philips.ro

Regulamentul campaniei îl poți descărca de aici.

Niciun participant nu va putea obţine mai mult de 3 (trei) premii, câte unul din fiecare categorie, indiferent de valoarea cumulată a achiziţiilor în perioada de derulare a campaniei.