Philips LED – Lumină plăcută ochilor

În data de 22 octombrie anul 1879 Thomas Edison a testat primul său bec incandescent funcțional iar acesta a funcționat timp de 13 ore și jumătate. Astăzi becurile LED au o durată de viață de până la 15000 de ore și, în plus, au grijă de ochii tăi!

Știai că înlocuirea becurilor existente cu becuri Philips LED te poate ajuta să scapi de durerile de cap sau stres? LED-urile de calitate îndoielnică pâlpâie atunci când sunt aprinse. Chiar dacă această pâlpâire nu este vizibilă ea poate genera efecte negative pentru sănătatea și confortul tău.

 

Vederea este foarte importantă

Lumină plăcută ochilor - Philips LED

Procesăm până la 80% din ceea ce percepem prin intermediul ochilor. Celelalte simțuri precum mirosul, auzul, simțul tactil sau gustul reprezintă doar 20% din modul în care percepem noi lumea. De aceea, calitatea vieții noastre depinde de cum o vedem. Și putem vedea lumea la fel de bine precum o putem ilumina.

De ce să alegi becurile Philips LED?

Lumina de slabă calitate poate avea consecinţe serioase. Află cum becurile Philips LED pe care le poţi găsi în magazine respectă standardele de calitate cerute, cum ar fi norma de siguranţă foto-biologică  și cum au fost testate în laborator inclusiv pentru siguranţa ochilor şi a pielii.

Infografic despre importanța confortului vizual

Un studiu la nivel global relevă necesitatea unei mai bune conştientizări în ceea ce priveşte îngrijirea ochilor şi importanţa iluminatului de calitate. Un procent de 74% dintre intervievați sunt de acord că luminile de calitate ne inuenţează vederea și aproape 1/3 aleg un bec care este mai confortabil pentru ochi. Vezi mai multe detalii aici. 

Infografic despre cea mai mare preocupare a părinţilor

Un studiu la nivel global relevă faptul că părinţii acordă o importanţă deosebită sănătăţii ochilor copiilor. La nivel global, aproape jumătate dintre copii petrec mai mult de trei ore pe zi în faţa unui ecran, pe pe mobil, tabletă, la calculator sau la televizor. Vezi mai multe detalii aici. 

Alege acum becul potrivit nevoilor tale dintr-o gamă variată accesând e-Shopul Power Electric.

Vizitează www.philips.com/eyecomfort pentru detalii referitoare la pâlpâit, pulsaţie sau alţi parametri de confort pentru vedere, precum şi pentru mai multe detalii despre produse.

Recomadarea noastră:

 Set 2 Becuri LED Philips E27