Philips LED îţi răsplăteşte fidelitatea și toamna aceasta

Un motiv în plus să treci la LED

Te gândești să înlocuiești iluminatul cu becuri clasice cu unul pe baza de LED? Acum este momentul perfect! În perioada 01 septembrie – 30 noiembrie 2018, Power Electric împreună cu Philips oferă clienților săi care achiziționează surse Philips LED posibilitatea de a participa la o nouă campanie „Philips îți răsplătește fidelitatea”.

Mecanismul campaniei promoționale

Cumpără surse LED Philips participante și câștigă unul din premiile campaniei în funcție de valorile acumulate în perioada promoției: un Xbox One, Trolere Ducati Corse, cuptoare cu microunde, multi tool-uri Swiss Peak sau numeroase vouchere cadou eMag.

Vederea este foarte importantă

Știai că înlocuind becurile existente cu becuri Philips LED de calitate bună te poate ajuta să scapi de durerile de cap sau stres? LED-urile de calitate îndoielnică pâlpâie atunci când sunt aprinse. Chiar dacă această pâlpâire nu este vizibilă, ea poate genera efecte negative pentru sănătatea și confortul tău.

Modalitatea de înscriere în campania Philips

Pasul 1

Alege premiul.

Philips LED

Pasul 2

Completează formularul de înscriere cu toate datele solicitate.

Pasul 3

Trimite formularul de înscriere împreună cu copiile rapoartelor de achiziț­ie care dovedesc valoarea globală a achizi­țiilor de surse de iluminat LED Philips și care includ numele distribuitorului, numerele și datele facturilor în baza cărora au fost făcute achiziț­iile din perioada 01 Septembrie 2018 – 30 Noiembrie 2018 la adresa: Philips Lighting România SRL, cu sediul în Bd. Barbu Văcărescu nr. 301-311, Clădirea Lakeview Office, etaj 9, sector 2, București, în atenț­ia domnului Ovidiu Nicoliță, până la data de 15 Decembrie 2018.

Pentru a cumpăra becul Philips LED potrivit pentru tine intră acum pe e-Shop Power Electric.

Pentru mai multe informații legate de produsele Philips vizita și www.lighting.philips.ro

Regulamentul campaniei îl poți descărca de aici.

Nici un participant nu va putea obține mai mult de 4 premii, câte unul din fiecare categorie, indiferent de valoarea cumulată a achizițiilor din perioada de derulare a campaniei.

 

Recomandările noastre