Philips Smart by WiZ Connected

WiZ este una dintre mărcile Signify din 2019. Gama de produse WiZ folosește Wi-Fi pentru a se conecta la internet și are avantajul că nu necesită un hub sau un bridge. Bridge este doar un echipament suplimentar care nu este necesar dacă nu ești un utilizator intens de dispozitive inteligente pentru acasă. Aceasta înseamnă că becurile WIZ sunt aproape plug and play. Conectează-le, execută o configurare rapidă în aplicație și gata! Aplicația este bine făcută și funcționează foarte bine pentru configurarea și controlul luminilor, iar controlul vocal este posibil cu Alexa, Google Assistant și Siri.

Lămpile WiZ vin, de asemenea, într-o gamă de stiluri diferite, de la becuri tradiționale la downlight-uri – lumini albe pur la cele care schimbă culoarea si oferă unele dintre cele mai accesibile și de calitate lumini de pe piață.

Sistemele de iluminat din gama WiZ de la Philips te vor face sa te simți confortabil la tine acasă.

Aceste becuri oferă lumină albă rece, reglabilă. Le poti utiliza la luminozitate maximă pentru iluminarea bucătăriei sau le poți reduce pentru a crea o atmosferă intimă.

Poți selecta lumina alb-caldă reglabilă in orice cameră a casei. Aceste lumini te ajută la crearea atmosferei relaxante in orice spațiu.

Poți obține orice nuanță de lumină albă reglabilă, de la cald la rece, cu becuri reglabile. Utilizează lumina strălucitoare, în tonuri de albastru, dimineața pentru a te simți plin de energie sau relaxează-te  după o zi lungă cu tonuri de galben auriu. Luminează-ți casa în milioane de culori sau nuanțe de alb reglabil pentru a-ți transforma camerele pentru fiecare ocazie.

Poți folosi controlul vocal pentru a aprinde sau stinge lumina, sau pentru a regla culorile. Iar dacă ai plecat in concediu si vrei să verifici daca ai stins luminile, cu ajutorul aplicației de la WiZ poți face acest lucru.

Power Electric folosește cu succes produsele din gama WiZ, având nenumărate proiecte finalizate. Cel mai recent proiect finalizat este transformarea unui garaj din Timișoara într-un studio de înregistrări. Pentru mai multe informații despre produsele folosite, te invităm să iei legătura cu specialiștii noștri!

 

Luați legătura cu Can&Power