Power Electric achiziționează RombalTim

Power Electric își consolidează prezența în zona de vest a țării, prin intermediul achiziționării companiei RombalTim. Tranzacția s-a efectuat în luna octombrie, cu preluarea sediului din Timișoara și a întregului portofoliu de clienți si furnizori. De asemenea, echipa locală își va păstra aceeași componență, sub conducerea Domnului Ciprian Mania, care va ocupa funcția de Director Executiv.

Compania va continua să comercializeze aceleași produse din sfera materialelor electrice, cabluri și corpuri de iluminat, funcționând ca filială a Power Electric. Este un pas important pe care Power Electric îl face, atât în direcția dezvoltării regionale, cât și în ceea ce privește diversificarea activității, prin adăugarea unor noi producători în cadrul portofoliului foarte vast de produse.

Înființată în 1994, compania Power Electric și marca înregistrată  a acesteia, CAN&POWER, sunt nume de referință  în piața de profil din România.  Cu o prezență constantă și activă de peste 20 de ani, Power Electric se numără astăzi printre cele mai importante companii din sfera distribuției materialelor electrice. Parteneriatele cu producători renumiți – Signify (Philips Lighting), Ledvance, Zumtobel, L&L Luce & Light, Thorn, Artemide, Gewiss sau Legrand – au dus la extinderea portofoliului de produse și servicii oferite. Astfel, în prezent, Power Electric furnizează corpuri și surse de iluminat pentru consum, pentru zona profesională sau pentru destinații speciale, accesorii, echipamente și componente pentru instalații electrice, stâlpi de iluminat, dar și grupuri electrogene, surse neîntreruptibile (UPS), soluții de încălzire și degivrare. Power Electric furnizează, de asemenea, servicii de proiectare luminotehnică și sisteme de management inteligent al spațiilor interioare și exterioare.

depozit POwer Electric

În prezent portofoliul reunește produse de la peste 70 de producători recunoscuți pe plan internațional, 80.000 de articole, din care 3.200 pe stoc, o mare parte fiind disponibile și online, atât în portalul B2B, MarketGate, cât și în cel B2C, e-Shop Power Electric.

Adresa – filiala Timisoara

Calea Stan Vidrighin Nr. 12, cod poștal – 300571, Timisoara – ROMANIA.

Telefon: (+4) 0256 292 057
Fax: (+4) 0256 292 058