Power Electric distribuitor oficial SLV

În luna ianuarie Power Electric a devenit distribuitor oficial SLV, un producător german, recunoscut pe plan internațional.
Cu o experiență de peste 40 de ani în iluminat, SLV are un portofoliu variat de produse, de la surse convenționale, LED sau pentru casă inteligentă, la corpuri de iluminat atât pentru exterior cât și pentru interior.

Un aspect cheie al parteneriatului dintre Power Electric și producătorul de corpuri de iluminat SLV este reprezentat de timpul scurt de livrare. Peste 80% din produsele prezente în catalog se vor livra în maxim 7 zile lucrătoare.

Puteți accesa catalogul online SLV aici.

Lumină indiferent de zonă

Fie că vorbim de un birou, magazin sau o locuință privată, corpurile de iluminat sunt răspunzătoare de atmosfera acelui spațiu. În oferta producătorului putem găsi o selecție completă de corpuri de iluminat, în diverse forme, culori și materiale.

BE SMART – BE VALETO

 

SLV vă oferă posibilitatea de a proiecta iluminatul unei locuințe într-un mod inteligent cu gama de produse VALETO SMART HOME. Cu această tehnologie puteți să proiectați atmosfera luminoasă în cameră într-un mod inteligent sau să controlați iluminarea și senzorii în întreaga casă cu ajutorul telecomenzii sau utilizând telefonul mobil.

Dacă doriți să realizați un proiect personalizat, proiectanții și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00. Sau la numărul: +4 031 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.