Power Electric, în Jurnalul de Afaceri, octombrie 2017

 Evoluția pieței de distribuției a materialelor electrice

Jurnalul de Afaceri, în ediția cu numărul 51 din luna octombrie 2017,  a prezentat o perspectivă asupra pieței de distribuției a materialelor electrice, în viziunea domnului Florin Niculae, Director General al companiei Power Electric.
,,Scăderea investițiilor de la începutul anului a adus noi provocări în mai multe domenii, printre piețele afectate regăsindu-se și cea a distribuției de materiale electrice. În același timp însă, au crescut standardele în ceea ce privește proiectele de tip „smart”, fapt ce reprezintă o oportunitate pentru Power Electric, deoarece proiectarea luminotehnică este una dintre competențele principale ale echipei sale de specialiști.”

Power Electric, soluții viabile și servicii de cea mai înaltă calitate

În ultima perioadă, Power Electric și-a diversificat portofoliul de produse odată cu extinderea inventarului de componente necesare proiectelor de tip „casă inteligentă”, proiecte care se bucură de un interes crescut din partea consumatorilor. Tot din categoria noutăților din portofoliu face parte și personalizarea corpurilor de iluminat, proces efectuat de companie. În
plus, împreună cu furnizorii săi, Power Electric proiectează soluții complexe pentru proiecte speciale.

 Un nou showroom Power Electric

Una dintre cele mai importante investiții ale Power Electric este noul Showroom, unde clienții pot experimenta soluții de iluminat pentru o varietate de aplicații. Cu o suprafață de 4.000 de mp, fiecare spațiu al showroom-ului este personalizat
pentru a acoperi toate cerințele posibile, de la iluminatul rezidențial la cel industrial, comercial și cel dedicat clădirilor de birouri și restaurantelor.

Power Electric organizează numeroase evenimente

Power Electric a organizat în acest an o serie de seminarii dedicate soluțiilor de tip smart office, smart home, iluminatului arhitectural, iluminatului de siguranță, celui pentru spații comerciale, hoteluri și restaurante, iar în luna octombrie, compania va organiza un seminar de lighting design pentru interior, susținut de specialiști din Italia.

Articolul complet în Jurnalul de Afaceri.