POWER ELECTRIC îți dă premiul oferit de FEGIME & Philips !

Bucurați-vă de muzică de înaltă calitate în mod portabil!

În perioada 1 mai – 30 iunie 2015, este suficient să cumpărați produse Philips LED participante la campanie în valoare de 500 de Euro fără TVA de la un distribuitor FEGIME și veți primi o boxă după ce efecuați plata.

Conditii de participare:

  • se acordă un premiu maxim de o boxă per client și per achiziție
  • premiile nu pot fi schimbate cu numerar sau cu alt produs
  • această promoție este valabilă doar pentru achizițiile produselor incluse in campanie de la distribuitorii FEGIME România,  (nu online) și în limita stocului disponibil

 

Descarcă formularul de comandă, completează cantitățile dorite și trimite-l pe adresa comenzi@canpower.ro

andă pentru produsele din campanie 

Premiul ce poate fi câștigat este o boxă wireless.

FEGIME și POWER ELECTRIC vă invită la concurs!

 

Această boxă wireless Philips BT1300 ultraportabilă cu tehnologie Anti-Clipping asigură un sunet de înaltă calitate, fără distorsionări. Prezintă un port pentru conectarea sursei dumneavoastră de muzică , prevăzut cu un cablu și un microfon, astfel încât să puteți efectua apeluri în modul wireless. Comod, compact și extrem de clar – cu această boxă este momentul să dați volumul mai tare!

 

Îmbunătățiți sistemul dumneavoastră actual de iluminat prin actualizarea lămpilor la tehnologia LED, eficientă din punct de vedere energetic.

FEGIME și POWER ELECTRIC vă invită la concurs!

Cel mai ușor și mai rapid mod de a vă reduce costurile energetice aferente iluminatului este să înlocuiți lămpile dumneavoastră actuale cu unele mai performante. Înlocuirea directă a surselor tradiționale cu surse LED reprezintă cea mai economică și mai simplă modalitate de a moderniza sisteul de iluminat actual. În gama noastră amplă de lămpi  cu LED de înaltă caltate (cu diverse specificații pentru durată de viață și valoare), veți găsi întotdeauna soluția potrivită pentru diferite nevoi ale clienților.

Dacă alegeți înlocuirea surselor de iluminat clasice cu cele cu LED veți obține o reducere a consumului de enrgie de cel puțin 60% comparativ cu o lampă convențională.

 

FEGIME și POWER ELECTRIC vă invită la concurs!În cazul modernizărilor sau al instalațiilor noi, obțineți economii suplimentare combinând un corp nou de iluminat LED cu un senzor inteligent.

Pentru o reducere maximă a consumului de energie și o calitate optimă a iluminatului, puteți înlocui corpurile de iluminat existente, rând pe rând, cu alternative mai bune, mai inteligente. Schimbarea cu noile corpuri de iluminat Philips CoreLine LED le oferă clienților dumneavoastră durate mai lungi de utilizare și o reducere a consumului de energie de până la 75% comparativ cu instalațiile de iluminat tradiționale.

Adăugați controlerele pentru iluminat ca să obțineți o reducere suplimentară a consumului de energie și un nivel sporit de confort și siguranță.

 

Parteneriatul FEGIME & Philips

FEGIME este Federația Europeana a Distribuitorilor Independenți de Materiale Electrice, al treilea grup de achiziții din Europa care reprezintă peste 180 de distribuitori cu o cotă de piață de 9%.

Ca forţă inovatoare în domeniul distribuţiei de produse electrice din Europa, FEGIME îşi operează companiile independente
de 25 de ani, și a ajuns în prezent la un numar de 18 organizații naționale in Europa,

FEGIME, POWER ELECTRIC CAMPANIE BOXA

Scopul FEGIME este să fidelizeze clienții de pe piața de echipamente de electrice, prin investițiile făcute în dezvoltarea resurselor umane și prin promovarea soluțiilor inovative. Diversitatea angajaților FEGIME și încrederea în abilitățile și potențialul lor sunt forța ce ridică această asociație.

FEGIME are in prezent parteneriate cu mai mulți furnizori, un partener strategic fiind Philips.

Astfel de parteneriate aduc pentru companiile afiliate FEGIME și pentru clienții acestora o serie de avantaje: acces la o gamă largă de produse inovative și de foarte buna calitate, prețuri si condiții de livrare preferentiale.

FEGIME - generating value