Power Electric susține tenisul românesc

Power Electric are plăcerea de a fi unul dintre sponsorii competiției FedCup Cluj-Napoca. Întâlnirea dintre România și Elveția, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, va avea loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Power Electric sustine tenicul Romanesc - FedCup 2018 Cluj-Napoca

Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, au fost convocate în echipa de FedCup a României pentru meciul cu Elveția din barajul pentru Grupa Mondială.

Echipa Elveției are următoarea componență: Timea Bacsinszky, locul 46 WTA, Viktorija Golubic, locul 107 WTA și Jil Teichmann, locul 136 WTA.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 6 ori până acum, cu un număr egal de victorii. Ultima confruntare în play-off-ul Grupei Mondiale a avut loc în 2010, în Portugalia, ocazie cu care echipa elvețiană a ieșit învingătoare.

Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si informații despre toate competițiile FedCup găsiți pe www.fedcup.com.

Le urăm succes fetelor noastre și sperăm că veți urmări aceste meciuri de tenis cu același interes ca și noi!