Power Electric, în Jurnalul de Afaceri, iulie 2016

Jurnal Afaceri

În ediția lunii iulie, Jurnalul de Afaceri descrie pe larg viziunea și strategia Power Electric pe termen mediu și lung, explicate de Florin Niculae, Director General.

„Viziunea noastră este să devenim prima opțiune pentru companiile din România care caută sisteme de iluminat eficiente și servicii specifice de calitate, oferite cu promptitudine și integritate. Într-un parteneriat solid și de încredere, noi vom reuși să oferim soluții viabile acolo unde alții renunță și vom fi lângă clienții noștri pentru a le oferi un portofoliu variat de produse, dar și sisteme complexe și eficiente energetic.

Anul 2015 a fost foarte bun pentru Power Electric, cifra de afaceri depășind 8,5 milioane de euro, în creștere cu 17% față de anul precedent. De aceea, pentru anul în curs, obiectivul este acela de a depăși 10 milioane de euro.”

 

PRODUSE VARIATE

Power Electric are un portofoliu complex, construit ca un mix de produse și servicii care să răspundă oricărei solicitări din domeniul iluminatului, dar și celui electric.

Nocturna Viitorul Constanta2

Showroom Slatina

Cu o selecție de aproximativ 15.000 de articole active și un total de 80.000 de produse disponibile în procesul de ofertare, putem furniza soluții inovative și eficiente energetic pentru sisteme de iluminat industrial și pentru birouri, pentru sisteme de iluminat arhitectural, stradal și urban, sisteme de iluminat pentru arenele sportive, pentru magazine, hoteluri și restaurant, atât ambiental, funcțional sau de accent, cât și pentru iluminatul  de siguranță, care este necesar și obligatoriu conform legii și trebuie să acopere mai multe funcțiuni: iluminatul pentru circulația și evacuarea persoanelor din clădiri, iluminatul împotriva panicii, pentru marcarea hidranților interiori, pentru intervenții în zone de risc.

Compania acoperă toate ariile și aplicațiile de iluminat, inclusiv iluminatul special, precum lămpi de proiecție pentru sălile de cinema, lămpi cu radiație UV și corpuri de iluminat pentru sterilizarea și dezinfecția aerului, lămpi anti insecte și lămpi cu radiație în spectrul infraroșu pentru încălzire.

Varietatea acestui portofoliu de produse este asigurată de un număr mare de furnizori, selectați cu atenție. Printre partenerii Power Electric se numără atât producători direcți, cât și reprezentanți locali ai unor producători internaționali de produse pentru iluminat: Philips Lighting România, Gewiss România, Mitas Poles Industries, Zumtobel Lighting, Cooper Industries România, Legrand România, Feilo Sylvania, Elba, Artemide, Germicidal Lamps & Applications.

E-on Tg-Mures

SERVICII COMPLETE

Power Electric completează oferta de produse cu serviciile complementare necesare, cerute de clienți, precum analiză/auditare a sistemelor de iluminat existente și oferire de soluții pentru eficientizarea consumului energetic, în special în zona industrială sau office, reproiectare sau proiectare a sistemelor noi de iluminat profesionale în forma clasică, dar mai ales în forma complexă care să integreze corpuri de iluminat LED, senzori, elemente KNX de control și comandă centralizată a sistemului de iluminat, cu scopul de a optimiza consumul de electricitate.

Articolul complet in Jurnalul de Afaceri, editia iulie 2016.